En ansatt som tar permisjon for å reise jorden rundt, en mor som skal i barselperm eller en syk ansatt trenger en erstatter.

Men det er ikke alltid så lett å finne «rett mann til jobben» så raskt man skulle ønske.

Det krever både tid og ressurser å utlyse annonser, kjøre intervjurunder, ringe på referanser etc.

Norges største anbudstjeneste - MittOppdrag.no, helt gratis.

Database med kandidater
I mange tilfeller er det derfor like lønnsomt å sette bort jobben, til noen som allerede har en database med aktuelle og interesserte, potensielle arbeidstakere, som kan begynne i morgen.

Men det finnes veldig mange vikarbyråer å velge mellom, og alle tilbyr de forskjellige løsninger mht. pris, tidsperspektiv, hvor mye vikarene kan jobbe og innenfor hvilke yrker etc.

Gratis forespørsel
På Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no finner du hundrevis av vikarbyråer som gjerne vil hjelpe deg.

Legger du inn et oppdrag helt gratis, sendes det ut på anbud og du får raskt uforpliktende tilbud rett til din mail.

Kontaktopplysninger gis ikke videre til tilbyder, før du eventuelt selv velger å ta kontakt.

Så er det bare å lene seg tilbake å vurdere tilbudene, før du eventuelt kontakter noen du synes har et godt tilbud til deg.

Klikk her for å legge inn et anbud

Allsidig tjeneste
MittOppdrag.no kan også brukes til å innhente anbud innen en rekke andre bransjer. Trenger du advokat eller revisor, eiendomsmegler eller arkitekt, flyttebyrå eller persontransport, hotell eller catering; MittOppdrag.no hjelper deg!

Og det beste av alt: Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Du finner også brukeranmeldelser inne på tjenesten som hjelper deg ytterligere med å finne rett leverandør til ditt oppdrag.

Slik fungerer Mittoppdrag
Mittoppdrag.no er en anbudstjeneste som er helt gratis for brukerne. Du kan innhente tilbud innen en rekke bransjer – alt fra håndverkere, advokater og anleggsgartnere til rengjøring, catering og transport. Mittoppdrag.no kan brukes til det meste og er pr. i dag Norges største anbudstjeneste.

Du registrerer hvilket oppdrag du ønsker utført og hvor i landet du bor. Deretter går anbudet ut til tilbydere i ditt distrikt.

Du slipper altså å lete i telefonkatalogen eller på nettet, og kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra aktører som ønsker å utføre oppdraget ditt. Du står fritt til å velge det tilbudet som passer dine behov – enten tid, pris eller seriøsitet er viktigst for deg.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.