Nettavisen.no

Tjenester

Bestselger: Høvelen som vil revolusjonere hverdagen din

La oss presentere verdens første alt-i-ett barberingssystem!

Barbering er noe mange kvinner har et ambivalent forhold til: man elsker barbering på grunn av den rene følelsen og det silkemyke resultatet barberingen etterlater, på samme tid som man hater barbering fordi det tar lang tid ... og fordi det gjerne skal repeteres hver eneste uke.

Er du en av de som er lei av å bruke en liten evighet på å fjerne uønsket kroppshår finnes det et system det er verdt å vurdere: Intuition Sensitive Care fra produsenten Wilkinson Sword.

Enkel barbering - perfekt resultat!

Hvorfor er høvelen Intuition Sensitive Care så genial? Enkelt forklart kan du gå inn i dusjen, skru på vannet og starte barberingen uten å tenke på verken skum, gel eller bekymre deg for et ujevnt resultat.

Dette alt-i-ett barberingssystemet har nemlig 4 ultratynne blader som er omgitt av såpe og hudpleiende ingredienser - og det geniale er at det skummer i kontakt med vann. De fire ultratynne bladene garanterer en tett og effektiv barbering, mens hudpleieenheten rundt bladene er tilsatt 100 % naturlig Aloe Vera og E-vitamin som hindrer uttørking og etterlater huden både silkeglatt og myk. Sjeldent har vi sett et produkt som gjør den vanligvis tidkrevende barberingsjobben så enkelt og effektivt.

I tillegg er det viktig å nevne at høvelen er spesielt tilpasset sensitiv hud, da den både er dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri.

Klikk her for å få en gratis prøvepakke av den geniale høvelen*

Høvelen er enkel å håndtere da den har et ergonomisk utformet høvelhåndtak som passer perfekt i hånden, og man skifter enkelt blad ved å trykke på høvelens sideknapper og klikke på plass et nytt. I tillegg følger det med en holder med sugekopp som kan festes på veggen slik at høvelen alltid er lett tilgjengelig.

En storfavoritt blant norske kvinner

Barberingssystemet Intuition Sensitive Care er utviklet av kvinner for kvinner, og laget for å forenkle din hverdag. Er du en travel kvinne, en mamma som har tusen ting å tenke på, eller bare lyst til å bruke tiden til noe annet enn barbering: da er denne høvelen perfekt for deg!

Verdens første alt-i-ett barbersystem har raskt blitt en bestselger og har i dag millioner av fornøyde brukere, deriblant hele Norges fotballfrue, Caroline Berg Eriksen. Hun har tidligere uttalt at hun sverger til barberingshøvelen:

- Jeg har brukt efi sin intuitionhøvel i over 1 år nå og jeg elsker den fortsatt like høyt, så den har beholdt sin faste plass i dusjen sammen med meg. Jeg bruker den hver dag og har alltid silkeglatte legger (...).

Her kan du få en gratis prøvepakke på Intuiton Sensitive Care*

*Betal kun kr 39,- for frakt og ekspedisjon.