Nettavisen.no

Tjenester
BILLIG BRUS PÅ NETT: Disse prisene bør du sjekke ut før du kjøper brus neste gang. Det er faktisk mye å spare, selv fra de svenske grensehandelsbutikkene.
BILLIG BRUS PÅ NETT: Disse prisene bør du sjekke ut før du kjøper brus neste gang. Det er faktisk mye å spare, selv fra de svenske grensehandelsbutikkene. Foto: Istock

Billig brus: Her får du fire brusbrett til under tollgrensen

Selv ikke svenskeprisene slår denne nettbutikken på billig brus. Vi har sjekket tilbudet, og her er det mye penger å spare.

Nettbutikken Yoolando har nylig blitt omtalt for sine billige varer. Nå strømmer nordmenn til for å handle billig brus, billig godis og andre søtsaker på nett, levert rett hjem i posten. Den mye diskuterte sukkeravgiften kan ha mye av skylden for den økte tilstrømningen av kunder. 

Sjekk de elleville prisene på brett med Coca-Cola Zero, Pepsi Max og Capri Sonne her.

BILLIG PEPSI MAX: Her bør du handle billig brus.

Billig Pepsi Max

Vi elsker søtsaker og billig brus, deriblant brett med Coca-Cola Zero eller Pepsi Max. Her får du blant annet et brett med Pepsi Max til 69,90 kroner, i motsetning til de svenske billigbutikkene hvor det koster 133,38 kroner hos XLGodis og 119 SEK hos Maxgodis. En boks med digg Pepsi Max koster altså 2,91 kroner. Det er det absolutt verdt!

Billig Coca-Cola Zero

Er du mer Coca-Cola-elsker, finnes det svært gode priser for deg også. Nå kan du kjøpe 24 Coca-Cola Zero-bokser til utrolige 82,49 kroner. Her får du Coca-Cola Zero billig.Til sammenligning til de svenske konkurrentene sparer du halvparten på å kjøpe her.

Les også: Så mye godis får du for 330 kroner (under tollgrensen).

RED BULL TIL KANONPRISER HER.

Billig Red Bull

Red Bull er også å finne i den populære nettbutikken, og her er det mye å spare i forhold til svenske og norske butikker. Billig Red Bull får du her - brett med 24 stk til 278,99 kroner.

CAPRI SONNE: Kanonpriser på denne søte favorittdrikken.

I tillegg er den svært populære "barnedrikken" Capri Sonne billigst her. 10 stk av deilig sukkerlig drikke får du her til 27,48 kroner - langt under svenskeprisene som vi egentlig synes er billig. Kjøp Capri Sonne billig her.

Gira på billig godis? Her får du også blant annet bestselgerne Dumle, Daim, Bassets og After Eight til utrolige priser.

Den svenske godisbutikken XLGodis  har kanonpriser på godteri vi nordmenn digger. Det er også kort leveringstid!