Nettavisen.no

Tjenester

Billig fyll for Homer Simpson

Øl, hamburger og pølse! Hvem har vel ikke lyst på det?

Her er tre ny nettspill fra 007.no. I det første spillet vi presenterer er det du som har fått oppgaven med å frakte maten som er bestilt opp på tribunen.

Snack Attack

Du har kanskje sittet på afterski hele påska og sett på andre springe rumpa av seg for å servere sultne påsketurister? Nå kan du få kjenne hvordan det selv er å stable et fullt brett med mat for så å levere maten. Grafikken i spillet fungerer som en tegnefilm, matbrettet er vanskelig å navigere, dette er et utfordrende spill der mye skjer på en gang. Utfordrende, men artige oppgaver og grafikk!

Klikk for å spille «Snack Attack»

Snack-Attack
Snack-Attack

Homer's Beer Run

I Springfield er det også en spesiell herremann som er glad i fast food og øl. Denne herren heter Homer Simpson og jeg tror du har hørt om han før. Vi kjenner Homer fra serien The Simpsons der han ofte er å observere på Moe`s Tavern. I dette spillet skal du hjelpe han med å få tak i øl som blir kastet fra ”himmelen”. Hjelp han med å få tak i tønnene og kast de i bagasjerommet på den rosa bilen. Rettere sagt hjelp Homer med litt billig fyll. Dette er et enkelt løpespill med karakteren slik vi er vant til å se han, underholdende og gøy.

Klikk her for å spille «Homer's Beer Run»

Beer-Run
Beer-Run

Simpsons Dozen of Donuts Pong

Videre presenterer vi enda et spill i den rette Homer Simpson ånden. Du hjelper Homer i hans evinnelige streben etter å knuse den gamle gnine Mr.Burns. Vi får en innledning i forholdet deres før de begynner å slå ball mot hverandre. Dette er et ping pong spill der du bruker Homer som kontroll for å slå ballen. Et annerledes, men velfungerende ping pong spill.

klikk her for å spille «Simpsons Dozen of Donuts Pong»

Donuts
Donuts

Finn hundrevis av nettspill på 007.no.