Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Billigere å korrigere synet

Drømmer du også om et liv uten briller og linser, kan du få realisert denne drømmen nå.

Stadig flere velger å investere i et brille- og linsefritt liv, fordi det gir dem en enklere hverdag. Mange tusen har gjort det, og med tidenes juletilbud fra Argus Øyeklinikk er det kanskje aktuelt for deg også?

Se alle tilbud i medlemsklubben

Problem i hverdagen
- 8 av 10 av dem som kommer til forundersøkelse hos oss kan opereres, forteller Willy Pettersen, øyekirurg og pioner innen laserbehandling i Norge, som til daglig jobber ved Argus Øyeklinikk i Oslo, firmaet som nå går ut med den store gavepakken.

- Vi korrigerer nærsynthet, skjeve hornhinner og langsynthet samt alderssyn.

- For mange blir briller eller linser et problem, for eksempel i yrker hvor man sitter mye foran en dataskjerm, håndverkere, sjåfører og lignende, forteller Pettersen videre. - Andre har fritidsinteresser som krever skarpt syn, som idrettsutøvere eller jegere, eller andre med stort lesebehov. Og noen ønsker bare å kvitte seg med problemet.

- Alle som vurderer å få korrigert synet sitt, må ta en forundersøkelse først, og kan da få avklart om det er aktuelt for de. Så kan man deretter enten slå det fra seg, eller vurdere om man vil gå videre med det.

Bestill en gratis forundersøkelse her

Feilinformert
Med ny teknologi tar det ikke mer enn bare noen få sekunder å få utført en synskorrigering ved hjelp av laser. Men ikke alle vet at de kan få hjelp.

- Det vi ser er dog at veldig mange sitter med feilinformasjon om synet sitt. De har hørt fra en optiker eller andre at deres syn ikke kan korrigeres. Dette stemmer ikke alltid. Vi utfører grundige forundersøkelser og kommer fram til individuelle løsninger tilpasset den enkelte pasient.

Skulle gjort det før
- Over 20 000 personer har korrigert synet ved våre klinikker, opplyser Pettersen om. - Og de fleste tilbakemeldingene vi får, er: «Hvorfor har jeg ikke gjort dette før?».

Hvor god erfaring har man egentlig med synskorrigerende behandling?

- Argus Øyeklinikk har holdt på med synskorrigerende behandling i over 20 år, og er de i Norge med lengst erfaring. Alle våre kirurger er meget dyktige - kanskje de beste kirurgene i Europa innen både laser- og linseoperasjoner.

- I tillegg går det mye raskere enn de fleste tror. De aller fleste er på jobb allerede dagen etter at de har fått behandlingen utført. Og synes man at behandlingen er kostbar, er det mulig å betale ned over tid. Argus tilbyr gunstig finansiering for de som trenger det.

Årets juletilbud
Har du vurdert å konvertere til et liv uten briller og linser, du kan spare mye penger på å ta beslutningen nå. Argus Øyeklinikk tilbyr nemlig alle medlemmer av Nettavisens medlemsklubb, Norgespasset, gratis forundersøkelse og hele 5000,- kr i rabatt ved operasjon av 2 øyne. Tilbudet gjelder frem til og med 31.12.2010.

Les mer på Norgespasset.no