Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Billigere solskjerming til huset

Det er ikke likegyldig hvor du bestiller dine persienner, markiser eller solseil.

Selv om vi nordmenn er ekstremt glade for solen når den viser seg, har vi også behov for skjerming fra solen.

Noen drømmer om persienner på hele huset, mens andre vil ha motoriserte markiseløsninger, slik at man kan nyte en grillmiddag på terrassen uten å få sol i øynene.

Tilbud på håndverker, gartner eller kokk?

Valg og pris
Solseil, lameller og liftgardiner er andre moderne løsninger på markedet, og prosessen med å finne det rette kan ta tid. Og når du først har bestemt deg, blir du garantert sjokkert over prisen, for solskjerming til huset er ikke noen billig fornøyelse.

Skal du ha motoriserte løsninger kan prisen komme opp i flere hundre tusen kroner, og derfor er det viktig å være bevisst på at det finnes store prisforskjeller i markedet.

Vil du innhente anbud raskt?

MittOppdrag.no er en anbudstjeneste på nettet, som forenkler jobben med å innhente tilbud. Tjenesten er helt gratis å bruke, og vil enkelt hjelpe deg med å finne den rette leverandøren.

Slik gjør du:

1. Legg inn oppdraget her

2. Len deg tilbake og vent på svar

3. Velg leverandør (om ønskelig)

Catering, håndverker, eiendomsmegler eller fotografering
MittOppdrag.no kan brukes av både firmaer og privatpersoner, og du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt. Det er heller ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan også hjelpe deg med andre tjenester du vil ha utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud, og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering.

Send inn ditt oppdrag på MittOppdrag her, og få anbud på det du ønsker å få gjort