Nettavisen.no

Tjenester

Billigst på billigfly

Selv i en jungel av lavprisbilletter går det an å finne den billigste flyturen. Her finner du de beste søketjenestene på nett.

(SIDE2): Lavprisbilletter bestiller man gjerne på flyselskapenes egne sider, men noen kroner er det å spare på et enkelt søk.

Nettet kan by på mange varianter for de som vil finne den billigste flyturen blant alle lavpriskonkurrentene. På mange av de følgende søkesidene finner ikke bare den billigste flyturen, men også hjelp med hvilke kombinasjoner som finnes, hvilke selskap du kan stole på og hvilke rettigheter du har.

Det er mange ulike operatører av flytjenester på nett, og ikke alle er like brukervennlig. Finn en søkemotor som passer for deg her:

Flybilligst

Oversikt over når det er billigst å fly med lavprisflyselskapene. Prisovervåkningen oppdateres jevnlig.

Lavprisfly

Finn og bestill billige flyreiser med rutefly. Nettstedet tilbyr søk på flyreiser til lavpris fra mer enn 500 flyselskaper.

Kelkoo: Flybilletter

Som andre varer på nett kan man her finne beste pris på flybilletter fra ulike selskaper.

Reisbillig

Nettjeneste som viser vei til de billigste flybillettene og hotellovernattingene. Har også samlet informasjon om enkelte destinasjoner.

Seat24

Reklamerer med enkel bestilling og de rimeligste prisene online. Denne tjenesten gjelder flyreiser til utlandet, med avgang fra flere byer i Norge eller eventuelt Göteborg.

Supersaver

Svensk nettjeneste for online bestilling av flyreiser, hotell og leiebil.

Travelmarket

Søk og bestill flyreise. Søketjenesten inneholder også priser fra flere av lavprisflyselskapene. Faktura og billetter mottar du av et reiseselskap.

WhichBudget

Sjekk ut hvilke lavprisflyselskaper som flyr fra og til ulike destinasjoner på dette britiske nettstedet.

Skyscanner

En skotsk søkemotor for europeiske lavprisselskap, som hjelper deg å finne hvilken dag og måned som er billigst å reise på. Hvilke selskap som har den laveste prisen på en strekning dukker også opp.

Airlinequality

Standarden og kvaliteten på flyselskapene finner du her. Rangert fra en til fem stjerner.

Test også ut Solfaktor om det er charterturer du er på jakt etter.

Mer ferie- og reisestoff finner du her.