Nettavisen.no

Tjenester
Øyekontakt og berøring er viktig for å skape god kjemi. (Foto: Thinkstock.com)
Øyekontakt og berøring er viktig for å skape god kjemi. (Foto: Thinkstock.com)

Bli en legendarisk flørt

Slik får du virkelig fart på sjekkingen.

Det finnes haugevis av måter å sjekke opp noen på, og det er ingen konkret fasit som fungerer for alle. Noen liker å ta styringen ved å være dominante og pågående, mens andre trives best med å holde litt tilbake.

Det krever selvtillit å ta saken i egne hender, så noen ganger er det letteste å gjøre seg tilgjengelig ved å sende avgårde flørtende blikk til den utkårede. Forhåpentligvis vil han ta hintet, og komme bort for å starte en samtale. Men det er ikke alltid det skjer.

Hvis du vil få fart på sjekkingen, bør du tørre å utfordre deg selv litt. Hva er vel det verste som kan skje?

Det er ingen grunn til å grave seg ned dersom du blir avvist. Selv om det kan være pinlig akkurat der og da, trenger du ikke å ta deg selv så høytidelig. Den som intet våger, intet vinner...

Finn din neste flørt på Match!

Øyekontakt er viktig
Det viktigste du bør tenke på når du møter en mann, er å tørre å holde øyekontakten. Dette enkle knepet gjør at du virker åpen og trygg på deg selv.

Ikke se ned i gulvet eller gjem bort ansiktet, det gir inntrykk av at du er usikker og at selvtilliten ikke er helt på topp.

Prøv å unngå å være den første som bryter øyekontakten. Blikket ditt skal ikke være stirrende eller altfor intenst, men utstråle trygghet, varme og interesse.

Vær bevisst på kroppspråket ditt, holdningen din og hvordan du har hendene dine. Ikke stå med armene i kors, da dette gir inntrykk av at du er i forsvarsposisjon. Dersom du har hendene på hoften, utstråler du selvtillit og styrke.

Ikke vær desperat
Du trenger for all del ikke å benytte deg av typiske sjekkelinjer. Det kan kanskje fungere med en god dose humor og et glimt i øyet, men er absolutt ingen selvfølge.

Unngå å henge deg opp i enkle setninger eller fraser, eller å planlegge samtalen på forhånd. Du må tørre å risikere avvisning, for hvis han skjønner at du er redd for at han går, vil du fremstå som desperat.

Finn balansegangen
Det gjelder å finne en balansegang der du fremstår som interessert, men samtidig avslappet. Menn elsker selvstendige kvinner!

Det er ingenting i veien for å spille litt kostbar, så lenge du passer på at det ikke utvikler seg til et "spill" om hvem som har makten. Husk at menn har et innebygget jegerinstinkt, og vil ikke at du legger deg flat for dem med én gang. Men ikke tro at de digger en overlegen, arrogant dame...

Prøv nettdating i dag!

Her er noen tips til hvordan du kan bygge opp selvtilliten på sjekkefronten:

1. Send den søte fyren på t-banen et blikk på to sekunder, se bort, og gi han et stort smil.

2. Spør kjekkasen på treningssenteret om han vil hjelpe deg med noen øvelser på et apparat du ikke skjønner.

3. Dra på en sportsbar og spør fyren ved siden av deg hvem som er favorittlaget hans, slik at du «vet hvem du skal heie på».

4. Trekk deg til side på dansegulvet og juster den sexy strømpeholderen din... Å nei - la den kjekke fyren noen meter unna merke til deg?

5. Spør motorsykkeltypen ved siden av deg om å fortelle historien bak tatoveringen hans.

6. «Har ikke jeg sett deg før?» kan fungere som ice breaker.

7. Utfordre en kjekk fremmed til karaokeduett.

8. Gå opp til en kjekkas som står alene på festen, gi han et flørtende smil og si «jeg hørte det kom til å være mange søte gutter her... Foreløpig har jeg bare sett én».

9. Kommentér antrekket hans med noe sånt som «det krever en ordentlig mann for å tørre å gå med rosa - jeg liker det».

10. Gå rett på sak, ved å gå frem og si «hei, deg har jeg lyst til å bli bedre kjent med! Hva heter du?».

Lyst på kjæreste? Ikke tro at drømmepartneren vil falle ned fra himmelen og rett i armene dine.

Ved å registrere deg på Match, får du muligheten til å velge og vrake blant tusenvis av profiler.

Ta personlighetstesten her, og se hvem som passer for deg!