Nettavisen.no

Tjenester
(Shutterstock.com)

Bli en perfekt kjæreste

Følg disse rådene, så er drømmekvinnen din for alltid.

(SIDE2): Du har funnet drømmekvinnen, men du er kanskje redd for å miste henne. Dine tidligere forhold har ikke vart lengre enn en sommer, og nå ønsker du virkelig å gjøre en innsats.

Vi avslører hvilke små ting i hverdagen som kvinner setter pris på, og som vil gjøre deg til hennes drømmekjæreste.

På Side2 Match kan du søke etter din drømmekjæreste!

Husk «svigermors» bursdag
Selv om hun kanskje ikke er din svigermor enda, vil du jo gjerne at hun skal bli det en gang, og da må du imponere både henne og datteren. Møt opp med blomster til hennes mor, og insister på å svinge innom på bursdagen, så vinner du din kjæres hjerte.

Er det vanskelig, så er det vanskelig
Hvis hun trenger hjelp til å åpne lokket på syltetøyglasset, og hun allerede har forsøkt til hun ble blå, så prøv i hvert fall å la det se litt vanskelig ut. Det er ikke noe kult med menn som skal briefe med musklene. I hvert fall er det mye mer hyggelig om du innrømmer at lokket jammen satt hardt, og viser at du anstrenger deg litt ekstra.

Da vil hun føle at hun får sympati, og alle synes jo det er hyggelig. I motsatt fal vil hun føle at du gjør narr av henne.

«Lille speil på veggen der...»
Hvis din kjære og du ser på film sammen, og hun uttrykker sin begeistring for utseendet til Halle Berry, Drew Barrymore eller en annen skjønnhet, så ikke la deg lure. Dette er nemlig en felle, og du må for all del huske å svare at selv om du samtykker i hennes mening, så synes du selv at din kjære er vakrere. Du husker vel historien om Tornerose? Ingen vil høre at noen andre er penere enn en selv.

Det er forkastelig...
Dersom hun forteller deg, eller vil diskutere en nyhet om en gammel, rik mann som har forlatt sin kone til fordel for en ung og yppig blondine, så spill for all deg med på notene. Ja, det er forkastelig, og vil du ikke sette livet på spill, så synes du det også.

Treff 350 000 andre single her!

Vask føttene
Har du funnet drømmedama, så ikke la et par stinkende føtter ødelegge det hele for deg. Vask føttene ofte, så slipper du å minne henne om tante Asta, hver gang hun tenker på deg.

Legg ned fjernkontrollen
Dersom hun har bestemt seg for å åpne seg og avsløre sine følelser, så legg for all del bort fjernkontrollen. Dersom du bytter kanaler i et sett, er det tydelig at du ikke følger med, og hun vil føle at du ikke synes det hun har å si, er viktig. Og hvem vil vel ha en kjæreste som ikke verdsetter og respekterer en?

Kost på deg en telefonsamtale
Du er ute med gutta, og forstår at det kan bli sent. Istedenfor å la henne sitte å lure hele kvelden, samt være sur på deg hele dagen etter, så ring henne. Si har du har det gøy, at du tenker på henne, men at du nok blir litt senere enn planlagt. Det er tross alt henne du ønsker å dele seng med i fremtiden, og ikke de hårete kompisene dine.

Fjern hår
Noen kroppsområder tar seg bedre ut uten hår. Fjern derfor det du måtte ha av hår på ryggen, i nakken, utenfor nesen, i ørene og mellom øyenbrynene. Her aksepteres ingen slurv.

Ikke tell småøre
Dersom dere begge er enige om at det er helt i orden å dele regningen, så er det fint. Husk da på at begrep som circa og omtrent, og trekk for all del ikke fram kalkulatoren. Ikke del opp menyene og ikke tilby deg å låne henne penger om hun ikke har nok. Del på to, og ferdig med det. Har hun ikke nok, tar du resten. Du vil vel ikke at hun skal tenke på deg som smålig? Dessuten vil det være en dyr pris å betale for noe som kunne blitt et livslangt eventyr.

Elsker du henne, så si det
Ikke tro at det holder å si det en gang. Elsker du henne så fortell henne det igjen og ogjen. Det er nemlig to ting kvinner aldri går lei av å høre: «Jeg elsker deg» og «Har du slanket deg?». Bruk de begge fra tid til annen, og du vil være den som gjør dagen hennes fantastisk.

(Kilde: Happenmag.com/Jenna Glatzer)