Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Bli en proff sexpartner

Få med deg rådene fra den kjente og prisbelønnede amerikanske pornostjernen Mr. Marcus.

Enten du er singel og på jakt etter drømmemannen, eller i et veletablert forhold, skader det ikke å lære litt om hvordan du kan bli en bedre partner å soverommet.

Les tipsene fra eksperten Mr. Marcus, og imponer den nyutvalgte «hunken» eller den «gamle» maken med noen nye kunster.

Søker du en partner? Her finner du andre single som også vil treffe noen.

Hva er det alle kvinner gjør feil, i et seksuelt forhold til en mann?
- Kvinner må slutte å tro at alle menn liker det samme. Vi er ikke en ting, men individuelle mennesker, med individuelle preferanser.

- I tillegg er det viktig å huske på at mange menn trenger litt tid, før de tør å åpne seg og snakke om hva de ønsker. Ikke tro at du hva han liker, selv om dere har vært sammen et par ganger.

Hva er det menn ønsker at kvinner skal gjøre mer, og hva skal vi gjøre mindre?
- Noen kamerater jeg spurte om dette, svarte umiddelbart at de ønsket seg mer oralsex. Nå er det kanskje det mest opplagte svaret, men personlig synes jeg det er opp til den enkelte kvinnen, om hun ønsker å utføre dette eller ikke.

- Når det kommer til hva kvinner burde gjøre mindre av, så er det eneste jeg kommer på, å «faké orgasme». Det er det nok ikke alle som gjør, men om man praktiserer det, så må man bare kutte det ut.

- Hvordan skal vi som menn kunne lære av det, om vi ikke vet at noe er feil. Ærlighet på soverommet kan være vanskelig, men helt nødvendig for et godt seksuelt forhold.

Ta personlighetstesten, og få vite hvem som passer sammen med deg!

Hva med menn? Hva er det de gjør feil i sitt ønske om å tilfredsstille en kvinne?
- En generell feil er at menn tror at alle kvinner ønsker at sexakten skal ta lang tid, og foregå i et rolig tempo. Det finnes faktisk en del kvinner som ønsker seg det motsatte, og andre igjen som ønsker seg forskjellige ting til forskjellige tider. Det å snakke sammen om hva man liker bør ikke undervurderes.

Og hva bør menn gjøre mer og henholdsvis mindre av, når det kommer til sex?
- Å være opphisset lengre, må vel være det kvinner ønsker seg mest. Og det kan man faktisk klare uten å ty til piller, hvis man bare går inn for å lære seg noen teknikker. For eksempel kan det å masturbere lære en mye om en selv, som blant annet hva som skal til for å hisse en opp, og hva som skal til for å være opphisset lengre.

Sex på soverommet kan bli kjedelig i lengden. Har du noen gode tips til andre «hotspots»?
- Om man tar fly på natten, når de fleste andre passasjerer sover, har man, hvis man våger, en god sjanse til å bli med i «titusenmetersklubben». Et annet sted er på bakerste rekke på en fotballtribune. Det burde føre til at man er opphisset en god stund.

- Har man sjansen bør man også prøve å kapre en hestevogn, som i Central Park i New York. Betal sjåføren litt ekstra for å kjøre til dere ber han stoppe, så har dere garantert fått en minneverdig opplevelse.

Bør par forsøke å ha «trekant» for å sprite opp forholdet?
- Trekant er ofte overdrevet, for det kan føre til en del komplikasjoner. Er dere allikevel helt sikre på at dere begge vil dette, så kan det være lurt av mannen å la kvinne komme med sine ønsker og betingelser først. Mannen er jo som regel glad han, når kvinnen er glad.

Har du noen forslag til stillinger man burde forsøke, som de fleste ikke har forsøkt før?
- Vann kan være et veldig bra afrodisiakum, så det å ha sex i dusjen synes jeg alle burde prøve. Har dere anledning så forsøk også en variant i badekaret, hvor mannen ligger på ryggen og kvinnen sitter på han, med vannet rennende ned over seg.

- En ny, eller kanskje gammel, favoritt er å la kvinnen ligge på sengen med magen ned, mens mannen ligger bak eller over og på en måte tar «pushups». Misjonærstillingen er fortsatt aktuell, men for litt forandring kan det forsøkes på et bord eller i en stol, med mannen stående foran kvinnen.

Har du noe tips til par som ønsker å prøve sexleketøy?
- Hvis man skal prøve dette, er det lurt å begynne i det små, og heller prøve større utfordringer etter hvert. Mange menn kan bli støtt av at kvinnen tilfredsstilles av et leketøy. Derfor er det viktig at kvinner forsikrer sin mann om at dette kun er for å bedre sexen dere har, og ikke en erstatning for ham.

På Side2 Match hjelper vi deg med å finne den rette!

(Kilde: Happenmag.com)