Gå til sidens hovedinnhold

Bli med på personlig utviklingsseminar

Lesertilbud: Kjente foredragsholdere fra inn- og utland gir deg sine beste råd i tre dager til ende.

Trenger du inspirasjon i livet? Har du lyst til å utvikle deg personlig, bli en bedre utgave av deg selv med ny kunnskap, ekspertråd og muligheten til å se ting fra en ny vinkel?

Helgen 1.- 3. juni arrangeres Nordic Personal Developement Congress på Gardermoen - en stor kongress hvor personlig utvikling står i fokus.

Og har du ikke sikret deg en billett kan det lønne seg å slå til nå. Alle som bestiller innen 15. april kan nemlig spare inntil 2990,- på billettene

I tillegg får alle Nettavisens lesere 15 % rabatt på bestilling (før 15. april.).

Klikk her for å melde deg på direkte

(Skriv inn «Nettavisen» under «Promotion code» i påmeldingen for å få rabatten!)

Suksess i arbeids- og privatlivet
Flere store foredragsholdere er hentet inn for lære oss hvordan vi kan få et bedre liv både privat og på jobb. Temaene som settes i fokus er:

- Hvordan du kan holde deg på topp i jobben med smarte systemer og strategier

- Gjenkjenne og gripe tak i mulighetene for suksess når de dukker opp

- Lære hvordan dine følelser og din psykologi er med på å forme din suksess

- Hvordan du kan forbedre dine relasjoner, både på det personlige og profesjonelle plan

- Hvordan du kan takle enhver form for utfordring

- Måle suksess - hvilke nøkkelfaktorer er det som påvirker utfallet

Foredragsholdere
Flere store navn står som sagt på listen og den mest kjente er kanskje John Gray som har solgt over 50 millioner eksemplarer av boken «Men from Mars, Women from Venus». Han snakker nettopp om forholdet mellom menn og kvinner, og ikke bare i hjemmet men også i storfamilien, på jobb og ellers.

Brian Mayne er en annen mann som er kjent blant mange. Han systemer blir brukt av bl.a. Microsoft, Siemens, Coca Cola og British Telecom. Etter å ha innført noen av hans systemer blant 500.000 engelske skolebarn så man at resultatene økte med hele 20-30%.

Robyn Benincasa kan være en annen dame som nordmenn vil høre mer om. Hun har vunnet verdens hardeste ekstremsportkonkurranse for lag, som teamleder. Benincasa snakker om det å bygge team og det å prestere sitt ytterste. Hun får fantastiske referanser fra sine tilhørere.

T. Harv Eker som er den mest kjente foredragsholdere på verdensbasis kommer også til den store konferansen. Han er forfatteren av boken «Secrets of the Millionaire Mind» og snakker om sammenhengen mellom tankesettet, hvordan man er blitt oppdratt til å tenke som barn og økonomisk suksess.

Er du interessert i hvordan du kan øke din pengebeholdning og suksess på kort tid er altså dette mannen du bør høre på, som selv ble millionær på kun 2 1/2 år.

Judymay Murphy er en annen dame som kommer til Gardermoen i juni. Murphy har utgitt hele syv bøker og er kjent for å fokusere på livskvaliteten til folk. Hun vil gi deg nøklene til hvordan du kan øke kvaliteten i livet ditt på flere plan, både innenfor prestasjon, lykke, helse, økonomi og forhold.

Klikk her for å lese mer om disse og de andre foredragsholderne som kommer på Nordic Personal Developement Congress på Gardermoen juni.

Klikk her for å melde deg på konferansen

(Skriv inn «Nettavisen» under «Promotion code» i påmeldingen for å få rabatten!)

Arrangør
Det er firmaet Inspirator som står bak arrangementet Nordic Personal Developement Congress. Inspirator jobber kontinuerlig med å tilby profesjonelle konferanser med store og anerkjente foredragsholdere.

Deres visjon er å gi både privatpersoner, bedrifter og samfunnet inspirasjon til å tenke nytt og verktøy til kontinuerlig vekst.

Les mer her