Helgene går fort, og noen ganger føles det som om de er over, uten at man har fått utrettet noen ting.

Så, hva med å bruke denne helgen til noe smart. Som for eksempel det å gå inn for å trene hjernen, bli klokere, huske mer, bli mer kreativ og samtidig lære hvordan du kan lære raskere?

Lær spansk før sommeren, med ny metode!

Mental helse
Vi har i løpet av de siste to årene skrevet en del om hjernetrening, fordi det er et nytt fokusområde for de som er opptatt av god helse og det å forebygge alderssykdommer som Alzheimer eller demens. Noen påstår det også er nyttig for å forebygge Parkinson.

Forskerne hevder nemlig at det å utfordre hjernen ved å tilegne seg ny kunnskap, prøve nye hobbyer som dans, språk spill etc. skaper nye koblinger i hjernen som gjør at den fungerer bedre, og forhindrer den i å bli sløv.

Økt livskvalitet
Det å utfordre hjernen med trening, gjør oss ikke bare klokere, men det gir oss også bedre livskvalitet, fordi man øker intelligensen, hjernen fungerer raskere og bedre, og hverdagen blir enklere.

Les mer:
Slik takler du stress
Drømmer du om «Det gode liv»?

Derfor har vi samlet noen av våre mest aktuelle artikler om hjernetrening, slik at du i løpet av helgen skal få en sjanse til å oppdatere deg på hvordan du best kan trene hjernen, samt lære litt om hvordan man kan akselerere læringen og forbedre hukommelsen.

Start opp:
Slik kommer du i gang med hjernetreningen

Hjerneskolen: 5 dagers lynkurs i hjernetrening

Akselerer læringen:
Slik lærer du best

Slik husker du ny kunnskap

Gjør feil - bli smart

Et smart triks for å lære

Slik leser du hurtigere

Hukommelsen:
Slik forbedrer du hukommelsen

Bli en mester i Quiz og TP


Snarveier:
Hjerneskolen: 5 dagers lynkurs i hjernetrening

30 tips for en mer effektiv hjerne

Profesjonell hjernetrening
Ønsker du å forbedre dine læringsteknikker, din hukommelse, eller kanskje lære et nytt språk? Da bør du prøve Hjerneklubben.no

Hjerneklubben.no ble lansert sommeren 2009, og har i dag flere tusen medlemmer som er opptatt av mental hygiene, og ser fordelene ved å trene opp hjernen og forebygge alderssykdommer.

Les mer om Hjerneklubben på Hjerneklubben.no eller prøv et gratis demospill i dag!(Du må installere Silverlight for å spille. Følg instruksjoner!)

Hjerneklubben gir en garanti om å doble hukommelseskapasiteten til sine medlemmer i løpet av en uke, hvis ikke blir medlemsavgiften refundert. Hjerneklubben er et samarbeid mellom Memolife og Nettavisen, og er en medlemstjeneste.

Prøv Hjerneklubben gratis som medlem av Norgespasset!