Gå til sidens hovedinnhold

Blir det 12 rette igjen?

Nettavisen satte inn tolveren lørdag. Blir det samme resultat søndag? Se tipsene her.

12 rette på lørdagskupongen
Alle som leverte vårt 486-kroners system i går fikk sin del av bonuspotten på 5,5 millioner. Systemet tikket inn til 12 rette da Niklas Bendtner avgjorde for Arsenal på overtid. 26.790 ble utbetalingen til dem som leverte dette systemet, mens de som leverte 96-kroners rekken vår fikk 11 rette og 410 kroner inn på kortet. Et glimrende eksempel på at det lønner seg å levere et ekstra stort system når bonuspotten skal fordeles.

Tippeliga på søndagskupongen
Tippeligastarten er over oss for fullt, og med den en god porsjon usikkerhet. 0-0 resultat i Bergen lørdag var uventet og typisk på samme tid, i kjent åpningsrunde-stil. Av tippeligalagene denne gangen gir vi kun ett lag full tillit på 96-kroners forslaget: Start. De tar imot Sandefjord, som ble slått 3-2 i tilsvarende oppgjør i fjor. Vi gambler på at noe lignende skjer igjen, i tro om at Start åpner sesongen med sterke resultater også i år.

Åpningsrunden i Tippeligaen må garderes
Resten av oppgjørene fra Tippeligaen garderes. Uansett hvor mye vi tar hensyn til vinterens treningskamper, spillere solgt og kjøpt, og våre forventninger til årets Tippeliga, ender vi opp med at åpningsrunden er usikre saker. Vi regner ikke med at det blir spesielt mye borteseire, noe vi har drøftet i en tidligere sak. Hvis du ønsker et grundig preview av åpningsrunden i Tippeligaen er dette verdt tiden.

Tippeligamesteren
Vi som er glad i tipping melder oss også på Norsk Tippings gratiskonkurranse Tippeligamesteren. Her leverer man en 96 kroners rekke hver tippeligarunde og det er reisegavekort på 10.000, 7.500 og 5.000 kroner til de tre beste sammenlagt, i tillegg til heder og ære.

Spanske topplag i aksjon
Kamp 7 og 8 er fra Primera Division. Enten Barcelona eller Real Madrid må avgi poeng denne runden hvis det skal bli brukbar utbetaling på søndagskupongen. Vi sliter imidlertid med å se hvordan det skal skje. Å tippe at Barcelona ikke vinner hjemme er nesten galskap så gode som de er nå. Selv om tredjeplasserte Valencia er motstander denne gangen og Zlatan soner for rødt kort kommer vi ikke unna en ugardert H. Siste to tilsvarende vant Barca 4-0 og 6-0. Hjemmestatistikken er 11-1-0. Valencias borteform er ikke god, sist ble det 1-4 tap mot Atletico Madrid, og flere forsvarsspillere er ute i denne.

Her kan du lese Ola Slåtsveens travtips til Sørlandet søndag

Real Madrid har avgitt mange poeng borte mot Valladolid de siste årene, og har ikke vunnet her siden 2004. Fistende da å gardere med en U i denne kampen. Men form finnes ikke hos hjemmelaget, siste hjemmeseier kom mot Sporting Gijon i fjor, og siste hjemmekamp endte 1-2 mot Mallorca. Det er Real Madrid som har formen, og nå som Champions League er over for deres del blir denne kampen begynnelsen på innspurten mot seriemesterskap.

Dansk hjemmeseier
FC København - Brøndby er et tradisjonsrikt lokaloppgjør i Kongens by, og vanligvis også en toppkamp. Nå er kun FCK i toppen. Etter to tap mot Marseille I Euro League forsatte seiersrekken i hjemlig liga med 5-0 over Aarhus. Dette er andre runden i SAS-ligaen etter vinterpausen. Brøndby hadde fire strake tap før pausen, og 1-1 hjemme mot Sønderjyske nå sist forteller at noe fortsatt mangler. Noen rokkeringer i laget kan det bli i følge klubbens hjemmeside. FCK stiller med en bra tropp. Hverken hjemmeseier eller supporterbråk vil overraske oss i denne.

Her er våre langoddstips søndag

Italia, Frankrike og Belgia
Hele seks ligaer er representert på søndagskupongen. I Seria A skal vi tippe oppgjøret Milan -Chievo. Etter å ha sett Milan bli avkledd mot Manchester United i Champions League kan man undres over at laget nærmer seg førsteplassen i Seria A. Motstander Chievo står med 5-2-7 på bortebane, og er med det et av seriens beste bortelag. Disse bortegevinstene har hovedsaklig kommet mot bunnlagene, og de får det vanskeligere mot Milan. I et større system kan U og til og med B bli aktuelt som gardering. Nå spilles kun H.

I Frankrike tar Toulouse imot Marseille. Lagene er jevnbyrdige, de fem siste innbyrdes har endt uavgjort, og vi spiller uavgjort. Et risikabelt valg naturligvis, denne kampen er egentlig en helgardering vi ikke har råd til. Uansett vanskelig å se en klar vinner i denne.


Belgiske Zulte-Waregem er uten tap på de seks siste og står med 7-4-2 hjemme. Standard Liege tok hjem en fin 3-1 seier fra Euro League kamoen borte mot Panathinaikos, og spiller de like bra her kan de fort vinne. De siste bortekampene i serien er imidlertid tapt, og vi tror HU holder i kamp 12.

Klikk her for å levere tipping på nett

96 kroners systemet:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 14.03.2010 17:55
1. Molde - Rosenborg H U B
2. Odd - Stabæk H U
3. Start - Sandefjord H
4. Strømsgodset - Kongsvinger H U
5. Tromsø - Hønefoss BK H U
6. Aalesund - Lillestrøm H U
7. Barcelona - Valencia H
8. Valladolid - Real Madrid B
9. FC København - Brøndby H
10. Milan - Chievo H
11. Toulouse - Marseille U
12. SV Zulte Warege - Standard Liege H U

Klikk her for å levere tipping på nett

486 kroners systemet

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 14.03.2010 17:55
1. Molde - Rosenborg U
2. Odd - Stabæk H U B
3. Start - Sandefjord H
4. Strømsgodset - Kongsvinger H
5. Tromsø - Hønefoss BK H U B
6. Aalesund - Lillestrøm H U B
7. Barcelona - Valencia H
8. Valladolid - Real Madrid B
9. FC København - Brøndby H
10. Milan - Chievo H U
11. Toulouse - Marseille H U B
12. SV Zulte Warege - Standard Liege H U B

Kommentarer til denne saken