Nettavisen.no

Tjenester

BMW er Norges mest solgte bilmerke med firehjulstrekk

Nå får du xDrive for kun kr 9.900 og ekstra gunstig rente på lån og leasing på din neste BMW hos Bilia.

BMWs intelligente firehjulsdriftsystem xDrive er perfekt for norske vinterveier og vanskelige kjøreforhold. Faktisk er BMW det merket som har levert flest firehjulstrekkere i Norge i 2015 ifølge Opplysningsrådet for veitrafikken per 31. oktober 2015.

xDrive sørger for optimalt veigrep uansett om bilen befinner seg på is eller snø, i krappe svinger eller sterke stigninger.  Den dynamiske stabilitetskontrollen (DSC) aktiveres først når det er nødvendig med en omfordeling av drivkraften, spesielt ved vanskelige kjøreforhold. Og fordi motorkraften kan fordeles med inntil 100 prosent på for- eller bakakselen i løpet av et tidels sekund, vil din BMW akselere stabilt ut av kurvene.

Merkevareforhandleren Bilia står for 1/3 av salget på det norske markedet gjennom sine forhandlere på henholdsvis Skøyen, Drammen, Hønefoss, Vestfold, Follo og Kongsvinger. Nå har Bilia kampanje på xDrive til kun 9 900 kroner på de fleste modellene og gunstig rente på lån og leasing. Det betyr opp til 90 000 kroner i kundefordel på enkelte modeller.

Se alle modellene her.

Norgespremiere


BMW har nylig lansert nye BMW X1 og nye BMW 7-serie i Norge, selvsagt får man også disse levert med x-Drive.

BMW X1 er perfekt for sjåføren med en sportslig urban livsstil. Bilen har et typisk SAV-utseende og er både romslig og fleksibel. Man får en høy sittestilling og andre seterad kan forskyves og har elektrisk nedfellingsfunksjon slik at du får plass til det du trenger når du trenger det. 

Bilen er like presis å manøvrere på veien som i terrenget. Det skyldes en rekke komponenter som er perfekt tilpasset hverandre. Ved hjelp av BMW EfficientDynamics-tiltak reduserer BMW X1 forbruk og utslipp, samtidig som ytelsene øker. 

Kombinasjonen av økonomiske BMW TwinPower turbomotorer, smarte konstruksjoner med lav vekt og finslipte aerodynamiske egenskaper danner grunnlaget for økt kjøreglede og redusert forbruk i BMW X1.

Bestill prøvekjøring av BMW X1 hos Bilia.

Helt nye BMW 7-serie


Dette er bilvalget for deg som elsker komfort, design og luksus. Her er det brukt eksklusive materialer og førsteklasses håndverk. Med skinnseter av høy kvalitet og ekstra god plass til å strekke ut bena får du en uslåelig langdistansekomfort. Over 15.000 lyselementer i panoramataket setter et unikt preg på kupeen, og den aktive seteventilasjon og massasjefunksjon for fører og passasjerer gir ren luksuriøs kjøreglede.

Bowers & Wilkins Diamond surround-lydsystem fyller den lydisolerte kupeen med krystallklar lyd. 16 høyttalerne er plassert slik at alle i bilen alltid opplever den beste lyden uansett hvor i bilen de sitter.

Du får også banebrytende teknologi innen områder som lettvektsdesign, drivverk, chassis, operativsystemer, intelligent tilkobling og interiør. Til sammen utgjør dette BMWs uslåelige kombinasjon av kjøreglede og langdistansekomfort i én og samme luksussedan.

Se alle modellene her.