Nettavisen.no

Tjenester

Boken alle foreldre bør ha

Denne boken vil skape matglede i barnehage og på skole.

Har du problemer med å få barna til å spise nok og riktig i barnehage eller på skolen? Er det vanskelig å skape matlyst?

Løsningen er den nye matpakkeboken som har kommet nå i høst, «I boks.» Boken gir deg mye inspirasjon om hvordan du svært enkelt kan skape en matpakkehverdag som vil gi både sunn og spennende mat.

Eller som forlaget skriver det:

Nistemat kan være så mye mer enn to svette skiver gulost. Fra de starter i barnehagen til de er ferdige med grunnskolen spiser et vanlig, norsk barn 3375 nistepakker. Tenk hvis du med enkle grep kunne gjort matpakka til dagens høydepunkt? Med litt variasjon, morsomme detaljer og smaker som barna liker kan matboksen bli en liten forundringspakke hver eneste dag.

Her kan du lese mer om og kjøpe boken

I denne boka finner du inspirasjon til kjappe, gode og sunne nistepakker, som det er enkelt å lage i en hektisk hverdag. Hvilke råvarer eller produkter er de aller beste i matpakka? Hvordan kan du planlegge lettvint for barnas niste, eller gjenbruke de gode restene fra middagen i går?

Du får tips om morsomme triks, smart oppbevaring og lure variasjonsmuligheter – og om kosthold, ernæring og gode matvaner. Alt laget med tanke på norske barns ganer og vaner.

Boken er skrevet av Susanne Kaluza, som driver sin egen foreldreblogg susannekaluza.com etter at hun inntil nylig var journalist i Dagbladet Magasinet.

Her kan du lese mer om og kjøpe boken