Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Book restauranten på nett

Skaff deg bord på over 6000 restauranter i Norge og Europa på noen få sekunder.

Nettavisen gir deg nå muligheten til å online booke bordt på over 6000 restauranter i Norge og Europa, deriblant Gordon Ramseys restauranter i London, Bølgen & Moi i Norge og en stor pakke med romantiske restauranter i Paris.

Uansett om du skal til Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Portugal, Irland, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia eller USA så kan du finne restauranter som kan tilfredsstille akkurat din gane.

Her kan du booke ditt bord

Døgnet rundt kan du bestille ditt bord, og få bekreftelse i løpet av noen få sekunder. Du kan bestille både til middag og til lunsj.

Slik gjør du det
Det første du kommer til på er et valg av land, du velger så det landet du vil booke et bord på. Hvis du senere vil sjekke et annet land så klikker du bare på flagget oppe til venstre (med teksten endre land ved siden av).

Etter at dette er gjort søker du på by eller område (hvis du vet akkurat hvilken restaurant du vil ha kan du søke på kun restaurantens navn også). Du kan også søke i kart hvis du ønsker å finne en restaurant i nærheten av der du har hotell for eksempel.

Når dette er gjort velger du datoen du vil spise på, hvor mange som skal spise og om det er middag eller lunsj.

Hvis du ønsker kan du så velge å søke i kun forskjellige kjøkken (asiatisk, italiensk etc), og også krysse av om du kun ønsker å søke på restauranter med spesielle tilbud (i England er det ofte slike). Man klikker så øk og får opp resultatene.

Ved så å velge en av restaurantene kan man velge tidspunkt for når man ønsker å spise. Når dette er gjort fyller du inn din kontaktinformasjon og vil noen få sekunder senere motta bestillingsbekreftelse på sms og mobil.

Her kan du booke ditt bord