Nettavisen.no

Tjenester

Byr Zuccarello opp til dans i natt?

Blir det 10. seier på rad for nordmannen og New York Rangers natt til søndag?

Oslo-gutten Mats Zuccarello Aasen opplever sitt livs beste form, og i Norge begynner man for alvor å få øynene opp for «Zucca». Laget hans, New York Rangers, har vunnet ni av ti kamper på rad, og nordmannen står med vanvittige 18 målpoeng etter 19 kamper.

Zuccarello er for tiden den beste spilleren på det beste laget – i den beste ligaen.

Få tilgang til over 1300 kamper

I Norge tilbyr Viasat og Viaplay alle NHL-kampene på direktesendt TV via nett og mobil. Med over 1300 kamper og et fantastisk NHL-sluttspill i Stanley Cup, leverer de kamper, analyser og alle målene hver uke.

På Viaplay vil vi natt til søndag finne ut om Florida Panthers klarer å stoppe offensiven til New York Rangers, hvor Zuccarello, Derek Stephan, Rich Nash og de andre stjernene herjer. 

Her får du tilgang til kampen


Raskere, hardere, bedre

NHL er ikke hockey slik vi kjenner det i Norge. Ingen annen hockeyliga i verden har et høyere tempo, mer adrenalin eller hardere taklinger. I tillegg til å ha de beste spillerne, er banestørrelsen i NHL smalere slik at underholdningsverdien skal bli størst mulig.

Høyrevingen vil garantert ønske å by opp til dans natt til søndag. Hvis vi skal tro statistikken hans, kan vi forvente minst ett målpoeng fra vårt lands beste hockeyspiller. Alt ligger til rette for at Zuccarello vil bite fra seg mot panterne.

Vi skal love deg at du blir gira – selv hjemme fra sofakroken. NHL er ikke bare hockey, det er lidenskap.

Her får du tilgang til kampen