Ønsker du å gjøre kveldens MGP-finale ekstra spennende?

Norsk Tipping har satt opp en rekke spill på Langoddsen og Vinneroddsen i dag. Du kan blant annet spille på om Norge kommer høyere enn Danmark, og på hvor mange poeng Didrik Solli-Tangen får.

Norge lite kjent

Side2s MGP-ekspert Lars Joakim Skarvøy har sett på spilltilbudet. Han er soleklar i sin anbefaling:

- Spillet om hvem som får best plassering av Danmark og Norge, ser ut til å bli en ganske klar vinner for Danmarks del. Danskene har en mer fengende og catchy låt, mens Norges låt knapt er kjent blant utlendingene på Telenor Arena, sier Skarøy til sportspill.no.

Dersom du ønsker å spille på at Danmarks "In A Moment Like This" gjør det bedre enn Norges "My Heart Is Yours", får du 1,5 i odds. Mens du får 1,9 ganger pengene dersom du satser på Didrik Solli Tangen i denne duellen. Objektet kan spilles som singel.

Topp ti?
På Langoddsen er det også satt opp dueller mellom storfavorittene Tyskland og Israel, Georgia og Romania, Frankrike og Spania, Irland og Island og Aserbajdsjan og Armenia.

I tillegg kan du vedde på om Norge får under eller over 95,5 poeng, og på om vi ender blant de ti beste landene.

- Det er vanskelig å si om Norge klarer å komme seg innenfor topp ti. Det er faktisk et av kveldens store spørsmål. Det er mange låter som ligner på Norge sin, og det kan gjøre det vanskelig for Didrik å skille seg ut i kveld, sier Skarøy.

- Det som blir kveldens mest spennende spill er hvem som får best plassering av Israel og Tyskland. Begge er store kandidater til å ta førsteplassen! avslutter han.

OBS! Nå må du laste ned ny Norsk Tipping-klient

Aserbajdsjan favoritt
På Vinneroddsen kan du tippe på vinneren av MGP. Oddsen på denne typen spill er flytende, og i skrivende stund er Aserbajdsjan den største favoritten med 3,03 i odds. Tyskland følger rett bak med 3,37 i odds. Norge står i 8,68 i odds.

Du kan også spille på hvilken plassering Didrik får. For tiden er det flest som har tippet ham på fjerdeplass, noe som gir 6,78 ganger pengene i skrivende stund.

Slik spiller du
Du kan levere MGP-spillene på nettet og på mobilen din. Dersom du allerede er nettspiller, kan du klikke her for å gå til Langoddsprogrammet. Vinneroddsen finner du her. Dersom du ikke er nettspiller, kan du registrere deg gratis her. Du kan laste ned Norsk Tippings mobilklient gratis her.