Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Datingfeilene kvinner gjør

Små ting er årsaken til at menn takker nei til flere dates.

Våren er høytid for flørt og forelskelse og vi er fulle av forventninger til månedene vi har foran oss etter en lang vinter.

Og er du på jakt etter en kjæreste så vet du sikkert at det å gjøre et godt inntrykk på den første daten, er et være eller ikke være for fremtiden.

Men vet du egentlig hva guttene oftest misliker ved jentene? Hvilke små ting som ødelegger for en date nr. 2?

Les hva ekspertene sier til Cosmopolitan.com er de fem viktigste fallgruvene og vær bedre rustet til neste date eller flørteseanse.

Ingen i kikkerten?
Klikk her for å se kjekke og spennende single som søker en partner (Gratis å bli med).

1. Du sminker deg med «smoky eyes»
Enten du har investert mange timer i å pynte deg eller ikke, så vil mye sminke kunne oppfattes av andre som at du er veldig opptatt av utseendet og ekstra forfengelig. I tillegg tenker overraskende nok gutter på kosmetikksverte på sengeklærne, fordi de vasker disse så sjelden som mulig.

Det er klart man har lov til å pynte seg men utstrakt bruk av sminke er ikke det han vil falle for. Derfor er det best å sminke seg naturlig og heller investere mer i å smile underveis i daten. Alle blir nemlig vakrere når de smiler.

2. Ventetid...
Det er viktig og riktig å ikke hoppe til køys sammen etter første daten, men etter tre dater bør man begynne å vurdere det. Eller ihvertfall hinte om at det kommer til å komme noe mer i nær fremtid.

Alternativt må du fortelle han at du har en «månedsregel» eller noe i den duren. Hvis du ikke sier noe og bare fortsetter som om det store spørsmålet ikke eksisterer, kan han mistenke at det aldri kommer til å skje og begynne å «backe ut». Menn har ofte litt større fokus på dette i starten enn kvinner.

3. Kan ikke lage mat
Som kvinne må du aldri innrømme ovenfor en mann at du ikke kan lage mat. Selv om du ikke selv synes du er noe særlig flink på kjøkkenet så er man som regel bedre enn man selv tror.

I tillegg er man som regel også garantert en bedre kokk en motparten, slik at han vil jo bli imponert over et måltid du tilbereder for han uansett.

Ha tro på deg selv på dette området og inviter han heller hjem på noe enkelt på neste date. Det er nemlig ikke så mye som skal til for å glede han.

4. Dyre drinker
Unngå å bestille de dyreste drinkene på de første datene. Menn leser kvinner som bare bestiller drinker fra de dyreste merkene helt forskjellig fra de som tar til takke med en vodka og tonic, nemlig som litt snobbete og forfengelige.

Det er greit å være litt kresen med hensyn til hva du drikker, men det er ikke noe du vil markedsføre i starten. Etterhvert som han lærer deg å kjenne så vil han derimot bare være glad for å kjøpe det du helst vil ha, bare for å glede deg.

5. Hotmail? Yahoo?
Henger du ikke med på den teknologiske utviklingen, har en gammel mail og aldri vært på Facebook. Synes internett er oppskrytt og har rett og slett ikke tid til å drive med slikt? Hold det for deg selv.

Om du røper slike meninger så vil han tro at du enten er en landsens tulling eller at du er for gammel. Eventuelt vil han henge seg opp i det faktum at du er av typen som ikke lar deg begeistre over at verden går fremover, og det gjjør deg ikke spesielt spennende.

Skaff deg i stedet en Gmail-konto og gjør narr av deg selv for at du ikke henger helt med på alt. Du har fått det med deg men har bare ikke prioritert det. Det at du er klar over at du henger etter er ihvertfall hakket bedre enn å være helt «lost».

Lei av å lete?

Klikk her for å la oss hjelpe deg med å finne den rette!

eller...

Klikk her, skriv inn postnummer og se hvem som er single der du bor!


(Kilde: Cosmopolitan.com)