Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Datingtjenesten for den seriøse

Den nye datingtjenesten «Match Affinity», er allerede blitt svært populær blant nordmenn.

Dersom du er ferdig med flørting og «one night stands» og har lyst til å finne en å dele livet med, er den nye tjenesten Match Affinity løsningen for deg.

Match Affinity ble lansert som en ny og egen tjeneste fra Match.com, og er datingtjenesten for den seriøse. Dette er siden for deg som vil ha hjelp til å finne den rette, raskt og enkelt, og allerede har tjenesten blitt en suksess blant nordmenn.

På Match Affinity handler det fremfor alt om å finne en livspartner, og ved hjelp av blant annet en nyutviklet og svært avansert personlighetstest skal dette være mulig.

Unik test
En gruppe psykologer som er spesialister innen psykometri og dynamikken i menneskelige forhold, har utformet den store, helt unike personlighetstesten på hele 97 spørsmål, som du må svare på for å komme i gang på Match Affinity. Deretter er det for så vidt bare å lene seg tilbake, og vente på at forslagene skal strømme inn.

Det er viktig at du tar deg god tid til å svare på spørsmålene, slik at Match har det beste grunnlaget for å finne dine beste matcher. De fleste bruker ca. 45 minutter på å fullføre testen.

Testen er delt opp i tre deler, med fokus på henholdsvis:

* Dine verdier
* Hvordan du lever ditt liv
* Din personlighet koblet mot andre.

Klikk her for å gå direkte til Match Affinity


Sikkerhet viktig
På Match Affinity står seriøsitet og sikkerhet i høysete, og Match har en egen kundeservice til denne tjenesten, som kontinuerlig sitter og luker ut upassende eller useriøse profiler. Match gir også en garanti om at alle medlemmene som finnes på Match Affinity leter etter kjærligheten, akkurat som deg.

Har du lyst til å finne din livsledsager?

Klikk her for å lese mer om Match Affinity