Nettavisen.no

Tjenester

De 5 beste rådene for å finne den rette

- og opprette et langvarig forhold.

be2 finner den rette partneren for alle – takket være en vitenskapelig personlighetstest. Men hvordan holder man sammen for alltid? Tidligere be2-medlemmer forteller hvordan kjærligheten kan vare livet ut.

Et varierende sexliv er nøkkelen til et langvarig forhold

Siden 2004 har be2 satt par sammen. Over en million mennesker har funnet hverandre på be2, og i Norge har nettsiden over 310 000 medlemmer. Hvorfor fungerer be2? En unik personlighetstest sørger for at man kun blir matchet med relevante partnerforslag.

be2 har spurt sine tidligere medlemmer om deres beste råd for å opprettholde et langvarig forhold. Her er de fem beste rådene:

1) En kjapp en, full tantra, misjonær eller eksperimentell: Sex er nøkkelen til et lykkelig og langt forhold, uansett hvordan, hvor og når dere foretrekker det.

2) Små oppmerksomheter, alt fra blomster til fotballbilletter: Begge kjønn er like glade i overraskelser, uansett hvor store, når og hvor ofte de kommer.

3) Kinokveld, konsert eller helgetur til Paris: Ikke glem å oppleve ting sammen. Dating er også viktig selv om man ikke lenger er i oppstarten av et forhold. Opplevelser er et sterkt lim i forholdet.

4) Tungetango eller benflørt: Ikke glem å ta på hverandre og å gi hverandre kos og fysisk nærhet. Noen ganger kan det være bare å holde hender på vei til butikken, andre ganger kyssing på sofaen. Nærhet er grunnlegende for at forholdet skal vare.

5) Kjærlighet og økonomi: Noen ganger betaler han, andre ganger hun. Kanskje litt usexy, men å sette av litt tid i begynnelsen til å snakke om hvordan dere deler utgifter, alt fra restaurantbesøk til møbelutgifter, vil spare dere mye hodebry i lengden.

Med disse rådene har du et grunnlag for et langvarig forhold. Men har du enda ikke funnet den rette? Prøv be2 nå, og se hvem som passer best til deg blant hundretusener av norske medlemmer.

Mer informasjon og påmelding på www.be2.no.