Nettavisen.no

Tjenester

De beste datingtipsene for menn

Med disse tipsene i bakhodet, har du mye større sjanse for å kapre drømmekvinnen.

Det er et utsagn som sier at du aldri får en ny sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk. Med det i tankene, er det viktig å være forberedt før den første daten.

Her er ti gode tips som legger alt til rette for at daten vil bli en suksess.

Her finner du kveldens eller helgens date!

1. Ta deg en dusj
Noe av det aller verste du kan gjøre før du går på date, er å dukke opp ubarbert og med en illeluktende kroppslukt.

Kvinner er mer renslige av natur, og vil dømme deg etter hvor hygienisk du er. Tross alt, du ville vel blitt skuffet hvis hun dukket opp usminket, med fettete hår og skitne klær?

Det er ikke mye innsats som skal til før du lukter godt og fremstår hygienisk. Dårlig ånde og svettelukt er en umiddelbar turn-off og hun vil anta at du alltid er slik (selv om du bare hadde en dårlig dag...). Som et resultat av dette, vil hun ikke ønske å bli bedre kjent med den personen du faktisk er.

2. Møt opp presis
Uansett hva du gjør - ikke la henne vente på deg. Å dukke opp sent vil gi henne et dårlig inntrykk av at du ikke bryr deg noe særlig. Først vil hun tenke at du ikke gadd å møte opp, men etter at du kommer vil hun oppfatte deg som upålitelig.

Hvis du skal hente henne hjemme, er det beste å komme et par minutter tidligere. Men ikke mer enn fem minutter, ettersom hun antagelig bruker litt tid på badet for å gjøre seg fin.

3. Gi henne en liten gave
En kvinne føler seg spesiell når mannen hun er med, gir henne en personlig gave.

Hvordan skal du gi en personlig gave til en du ikke kjenner så godt, tenker du kanskje? Mest sannsynlig vet du jo enkelte ting om henne gjennom samtaler på telefon, mail osv.

La oss si at hun for eksempel er glad i golf. Det finnes firmaer som lager golfsett i sjokoladeutgave, noe som kan være en ideell gave til den første daten. Det trenger ikke å koste mye, men vil få henne til å føle seg spesiell. Dessuten fremstår du omtenksom og interessert, noe som hun definitivt vil sette pris på.

Bare pass på at du ikke drar den for langt - du vil jo ikke få daten din til å tro at du prøver å «kjøpe» henne.

4. Vær en gentleman
Hold opp døren for henne, la henne gå inn først, dra ut stolen hennes og vær høflig. Dette gjelder ikke bare henne, men også menneskene rundt dere.

Hvis du behandler henne som en ordentlig dame, legger du alt til rette for at hun skal bli sjarmert.

46 single finner sin partner på Match hver dag!

5. Gi henne komplimenter
Før du spør hvordan det går med henne, bør du gi henne et langt blikk og si at hun har nydelige øyne.

Fortsett med komplimentene utover kvelden, men forsøk å være ærlig. Vis at du virkelig har bitt deg merke i en av hennes positive kvaliteter. Kvinner er flinke til å gjennomskue falsk smiger.

6. Lytt til henne, og still spørsmål
Ingen har lyst til å bruke en hel kveld sittende og høre på en person snakke om seg selv. Men dere må jo bli kjent med hverandre.

Still henne spørsmål, men vær oppriktig interessert når hun forteller. Det skal jo ikke føles som et intervju, heller.

7. Forbered noen samtaleemner
Det siste du vil på en date, er å bli sittende uten noe å prate om. På forhånd bør du tenke litt over hva du faktisk vil vite om henne. Det er ikke lett å vite på forhånd om dere kommer til å ha en god kjemi eller ikke.

Unngå å prate om tidligere forhold, hva som var galt med eksen eller andre problemer du har gått gjennom i det siste. Ha fokuset, oppmerksomheten og samtalen fullstendig rettet mot henne.

Ta personlighetstesten på Match Affinity, og se hvem som passer for deg.

8. Betal for daten
Den gamle tradisjonen om at menn spanderer den første daten, blir fortsatt verdsatt av de fleste kvinner. Men hvis hun skulle insistere på å dele regningen, så ikke nekt henne.

9. Nattakysset
Noen kvinner foretrekker å ikke kysse på første date, mens andre blir skuffet dersom ikke mannen engang forsøker.

Det er ikke alltid det faller seg naturlig, så du bør legge vekt på kjemien dere har hatt underveis og hva kroppspråket hennes forteller deg.

Nærm deg ansiktet hennes sakte, og se hvordan hun reagerer. Hvis det ikke føles helt riktig, kan en vennskapelig klem være et alternativ.

10. «Jeg ringer deg»
Bare fortell henne dette, dersom du faktisk har planer om å gjøre det. Hvis du egentlig ikke er interessert, og har planer om å glemme daten så fort som mulig, bør du heller si at det var hyggelig å treffes.

Ikke gi henne falske forhåpninger, ved å sende miksede signaler. Hvis du hadde det hyggelig og vil møte henne igjen, må du selvfølgelig la henne vite det!

Lei av å være singel? Test ut nettdating på Side2 Match!

(Kilde: Onlinedatingmagazine.com)