Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

De beste februartilbudene

Nå kan du gjøre noen skikkelige kupp

Etter juletiden er det som oftest litt trangt for lommeboken, og man har mindre å rute med når det store januarsalget endelig er i gang.

Hvis du er en av dem som ikke fikk kastet deg over halv pris- tilbudene i januar, får du en glimrende mulighet til å gjøre det nå i februar. For det er nemlig mange godbiter å få klørne i, og disse kan du finne til enda lavere priser.

Under har vi samlet en del nettsteder hvor du kan finne flotte varer med opptil 80 % avslag på ordinær pris.

Mote

Selv om klesskapet er overfylt, klager kvinner likevel på at de ikke har noe å ha på seg. Sannheten er at man har lyst på noe nytt og fint. Og hva ville ikke vært bedre enn plagg til fantasipris.

Akkurat nå har de store nettbutikkene Nelly.com, LaRedoute.no og Ellos.no salg med inntil 70 % rabatt på tusenvis av varer. I tillegg gir Ellos.no 30 % rabatt på en valgfri vare, som også gjelder røde priser.

Innpris.no finner du mye sports- og fritidstøy med opptil 70 % rabatt . Hva men en solfshell-jakke til kun 399 kroner? Sjekk tilbudene her.

Underverker.no finner du spennende undertøy fra mange kjente merker, blant annet Chantelle, Triumph, Passionata og Wonderbra. Mye elegant og forførende undertøy med opptil 70 % avslag .

Har du lyst til å piffe opp vinterantrekkene med et kult tilbehør, bør du absolutt sjekke ut Klokker.no. Her finner du et stort utvalg av moteriktige klokker både til dame og herre med opptil 75 % rabatt .

Kosmetikk

Hos BliVakker.no finner du veletablerte og kjente merkevarer innen hår – og hudpleie, sminke og parfyme til både han og henne. Nå mye fint med opptil 50 % rabatt . BliVakker.no har gratis frakt og rask levering på alle sine produkter, og du trenger ikke å tenke på moms.

Yves-Rocher.no er et kjent fransk merke som utvikler sine produkter med stor respekt for naturen og dens livgivende egenskaper. Her finner du mange spennende tilbud med opptil 70 % avslag . I tillegg kan du velge mellom 3 hygieneprodukter for 70 kroner, 2 kroppspleieprodukter for 90 kroner og 2 hudpleieprodukter for 100 kroner.

Hus og hjem

Culinaria.no er en nettbutikk som overrasker med profesjonelle produkter som enhver seriøs hobbykokk burde ha tilgang til. Her finner du opptil 80 % avslag på kjøkkenredskaper og porselen. Absolutt verdt en titt!

finner du mange fine møbler, belysning og innredningsdetaljer av både klassisk og ny design. Nettbutikken har mottoet «form+ funksjonalitet+ sjel», og dette lever den virkelig opp til. Akkurat nå er det opptil 50 % avslag på utvalgte varer.