Nettavisen.no

Tjenester

De beste jentespillene

Det er ikke bare gutter som liker å spille på nett ...

King er verdens største portal for ferdighetsspill, og inneholder drøssevis av spennende, utfordrende og enkle nettspill.

Det er også et nettsamfunn der du spiller direkte mot andre medlemmer, og har muligheten til å chatte, skrive og lese blogger.

Det er til enhver tid titusener av spillere online, og du trenger derfor aldri å vente på at spillene skal fylles opp.

Spillene deles opp i ulike kategorier, som kortspill, actionspill, ordspill, sportspill og strategispill. Enkelte spill er farlig avhengighetsdannende, og et perfekt tidsfordriv.

Undertegnede (jente, 20) har brukt mesteparten av arbeidsdagen på å teste ut nettstedet, og laget en toppliste på hvilke spill jeg vil anbefale til mine medkvinner.

Klikk her for å prøve King!

Jeg er ingen spillentusiast av natur, og ble derfor svært overrasket over konkurranseinstinktet som dukket fram. (Og til dere gutter som synes det er irriterende at dama klager når dere spiller Playstation; tips henne om dette!):

1. Bejeweled 2
Det er ikke uten grunn at dette er et av de mest populære spillene i hele verden. Grunnprinsippet er enkelt: bytt plass med to edelstener for å lage en rad med samme farge. Dette ferdighetsspillet krever full oppmerksomhet for å tjene mest mulig poeng og komme videre til neste nivå. Spill her!

2. Cake Mania 2
Finn ut hvor godt du takler stress! I Cake Mania 2 driver du et bakeri, der kundene strømmer til og du serverer. Det er et morsomt, intensivt og avhengighetsskapende spill som går ut på å være mest mulig rask og effektiv. Ta imot bestillinger, sleng kakene inn i ovnen, strø på glasur og ta imot penger. Blir mer og mer utfordrende jo lenger ut i spillet du kommer. Spill her!

3. Flash Diamond
I dette spillet er det om å gjøre å samle flest poeng i løpet av spillets varighet på 1 minutt og 30 sekunder. Poengene får du ved å fjerne så store grupper som mulig med brikker i samme farge. Når spillet går mot slutten bør du ha samlet opp så mange diamanter som overhodet mulig, da disse gir ekstra mange bonuspoeng. Hold øye med tiden, og slå motstanderne! Det koster 8 kroner for å delta i jackpot-turnering, som for øyeblikket har en premie på 2000 kroner. Spill her!

4. Farm King
Som bonde er målet ditt å maksimere veksten av dine planter og dyr. Du har tre dager på deg til å dyrke så mye som mulig, og velger selv hvilke dyr eller avlinger du ønsker på bondegården. Pass på at de har nok vann, sol og gjødsel ved å lage rekker med like gjenstander etter hverandre. Spillet krever ikke ekstrem hurtighet, fokuset ligger på hvor logiske trekk du tar. Spill her!

5. Scrabble
En artig versjon av det klassiske brettspillet. Du spiller alene, men kan senere sammenligne poengsummen med andre deltakere. Ordpuslespillet består av fem runder, og ved hjelp av syv bokstaver skal du lage ord som gir høyest mulig poeng. Du har kun fire minutter på deg til å spille alle rundene, så her kan du virkelig få testet hvor effektiv og løsningsorientert du er. Tips: forsøk å jobbe deg mot kanten av brettet, der finner du de mest verdifulle rutene som gir trippelt ordpoeng. Spill her!

Våre spillsider finner du her!

6. Ali Baba
Kabalen går ut på å bygge de fire bukene fra ess til konge, uten å gjøre unødvendig trekk. Du kan bare bygge kort i rekkefølge og i samme sort. Spar-knekt kan altså bare plasseres på spar-damen. Hvert trekk koster deg 100 poeng, så her bør man tenke mest mulig strategisk! Spill her!

7. Polar Bear Bounce
Et enkelt spill å lære seg: bruk musepekeren til å tegne trampoliner i luften slik at de fallende isbjørnene unngår å drukne. Etter hvert som du spiller deg opp noen nivåer blir det både vanskeligere og morsommere. Spill her!

8. UNO
Det klassiske kortspillet i digital form. Spill mot to smarte motstandere, og pass på å si UNO når du bare har ett kort igjen. Enkelt spill som får tiden til å gå! Spill her!

9. Miner Speed
Samme prinsipp som Bejeweled 2, bare at dette er en hurtigversjon der du kun har ett minutt på deg til å oppnå høyest mulig poengsum. Lav vanskelighetsgrad. Spill her!

10. Chuzzle
Kombiner Chuzzle-figurene etter farge for å lage så store grupper som mulig, og håve inn poengene. Jo lenger ut i spillet du kommer, desto flere utfordringer blir det. Pass opp for store Chuzzles og låste figurer. Tips: start fra bunnen og flytt oppover, noe som øker sjansene for bedre poenggivende kombinasjoner. Spill her!

Spill gratis, vinn penger
King er helt gratis å bruke, men du har likevel muligheten til å spille om penger og vinne jackpotter (koster under 10 kroner for å delta).

Jackpottene er som regel tilgjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten. Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne. I andre jackpot-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Klikk her for å spille!