Nettavisen.no

Tjenester

De har middagen klar på 1-2-3

Sunn og variert kost med gode råvarer sparer Cathrine og familien for masse tid.

Cathrine Bengtson har alt hun trenger til middagen liggende klart i kjøleskapet, og synes det er deilig at hun kan skippe turen innom butikken, og heller reise rett hjem etter jobb og starte på matlagingen.

Hun bor sammen med mannen André og datteren Jenny på syv år i Tjølling i Larvik. Variert kost med gode råvarer får de levert på døra ukentlig.

Familien har annenhver uke med expressmeny og barnemeny fra middagstjenesten Godtlevert.no. De er en av rundt 10.000 norske familier som får en enklere hverdag med råvarer og middagsoppskrifter levert på rett hjem.

Gode matopplevelser

- Vi har hatt nesten bare gode matopplevelser, med unntak av et par ganger som maten ikke falt i smak. Men vi har fått oss flere favoritter, forteller Cathrine.

Hun tror at mange kan ha godt utbytte av en slik middagsløsning, og kan anbefale Godtlevert.no til alle.

Cathrine oppdaget Godt levert i en reklamepause på TV, men det var først når hun fikk anbefalinger fra venninnene sine at hun bestemte seg for å teste ut tjenesten. Det har hun ikke angret på.

- Vi bruker omtrent det samme på mat nå som tidligere, men det er absolutt verdt det, sier hun, og påpeker at de sparer mye tid.

- Oppskriftene er også er enkle å følge, og råvarene er veldig gode.

Håndplukker leverandører

At råvarene er gode er ingen tilfeldighet. Den kjente TV-kokken Ole Martin Alfsen komponerer alle menyene fra Godt levert, og han håndplukker leverandørene slik han ønsker.

Det blir brukt leverandører som Stange Kylling, Vestfold Fugl, Slakter Eide og Fiskcentralen, og det er fokus på rene og ferske råvarer av høy kvalitet med så lite tilsetnings- og e-stoffer som mulig. 

Dette er en av nøklene til Godtlevert.no sin suksess. Og suksess har det virkelig blitt. I dag serverer selskapet omtrent 150.000 middager hver uke, og på slutten av året vil Godtlevert.no ha solgt mat for rundt 200 millioner kroner.

Vil du også prøve?
Bestill middag levert på døren fra Godtlevert.no her.