Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Del juleminnene på egen hjemmeside!

Lag deg en egen hjemmeside i dag og del gode opplevelser og flotte bilder, med familien.

Har du lyst til å lage en hjemmeside, men er usikker på hvordan du kan gjøre det? Nå kan du få hjelp.

I samarbeid med 123hjemmeside tilbyr vi deg å lage din helt egne hjemmeside svært enkelt.

Det er ca et år siden Nettavisen lanserte denne tjenesten, og mange av våre lesere har laget seg flotte hjemmesider. Enten det er en hjemmeside for familien, for deg selv, for klubben du er med i eller for å promotere eget håndverk så finner du maler som gjør det ekstra lett å lage en flott hjemmeside.

Julebrevet på hjemmesiden
Nå mot jul er en hjemmeside et ideelt sted for å vise frem og dele bilder fra førjulsaktiviteter og julearrangementer med f.eks. besteforeldre eller andre familiemedlemmer. Eller skriv julebrevet ditt her, og send linken til alle du vil dele det med.

Dalende snø
Hva med å pynte siden litt ekstra med litt dalende snø? Nytt denne måneden er muligheten til å få kommentarer og positive tilbakemeldinger fra andre brukere, familie og venner direkte på din side. Hvis man liker en annens side kan man også dele den på Facebook.

Klar til å prøve? Klikk her og test tjenesten gratis* i 1 måned!

Mange verktøy
Du er i gang i løpet av få minutter, og du kan enkelt lage en hjemmeside om hva du skulle ønske; familien din, en hobby, bryllupet ditt eller feriene dine. Tjenesten passer også perfekt dersom du er leder for en bedrift, forening, idrettslag eller borettslag som trenger en egen hjemmeside.

For å sette opp og vedlikeholde hjemmesiden bruker du en enkel guide som 123hjemmeside har utviklet. Du får også tilgang av spennende maler og designverktøy som gjør at du kan lage siden akkurat som det passer deg. Hva med å legge inn en dagbok, gjestebok, fotoalbum, videoklipp eller et familietre? Du for også tilgang til underholdningsinnhold som hukommelsesspill, bildebøker og tegneserier.

Eget domenenavn
Du kan selvsagt også legge inn private bilder, tegninger og annet som gjør din hjemmeside helt unik. Lag for eksempel et puslespill fra bryllupet ditt og send det til venner og familie. De kan så konkurrere om hvem som klarer å pusle sammen spillet raskest, og resultatet kan de meldte fra om i gjesteboken.

Dersom du ønsker et eget domenenavn på hjemmesiden din, for eksempel «www.dittnavn.com» i stedet for «www.123hjemmeside.no/dittnavn», kan dette bestilles ved registrering.

*Som et introduksjonstilbud er tjenesten gratis for Nettavisens lesere den første måneden. Dersom du ønsker å fortsette med hjemmesiden etter at prøveperioden er over, koster tjenesten 159 kroner i kvartalet. Du trenger ikke å melde deg av tjenesten etter prøveperioden for å unngå å betale.

Klikk her for å prøve tjenesten gratis* i 1 måned!