Nettavisen.no

Tjenester

Denne datingtjenesten bruker hele 20 millioner mennesker

Er det en ting de fleste single kan si seg enige i, er det at det ikke alltid er lett å finne drømmepartneren. På tross av mange byturer, venner som arrangerer blind dates eller nettdating, skal det mye til før du møter en person som passer dine personlige preferanser.

Visste du hva som er den mest effektive fremgangsmåten for å finne drømmepartneren? Det er å velge en datingportal som gjør jobben for deg. be2 er tjenesten som finner din drømmepartner gjennom personlighetstester, og hittil har det vært en suksess for hele 20 millioner mennesker.

En av de mest effektive datingtjenestene

Registrerer du deg på be2 slipper du å bruke tid på å søke etter en partner. Datingstjenesten gjør hele partnersøkprosessen for deg, hvor søket er basert på personlighetstester. Ut i fra personlighetstesten matcher datingtjenesten deg med en rekke personer de mener vil passe deg og dine preferanser. En av be2 sine store fordeler er at datingtjenesten er ment for personer som oppriktig søker etter en livspartner, og som har et mål om å finne en å dele livet med.

"Leter du etter kjærligheten, skal du ikke sløse bort tiden på folk som kun er ute etter overfladiske bekjentskaper!"

Fakta: Derfor fungerer be2

Klikk for å åpne faktaboksen
 

1. Partneranbefaling som passer til din personlighet
Be2 sitt konsept er basert på personlighetstester. Ut fra ditt testresultat lager de din personlige profil og en beskrivelse av din idealpartner. Deretter presenterer de be2-medlemmer som passer til din personlighet.

2. Testresultat og partnerprofil uten kostnad

Be2 gir deg gratis tilgang til ditt testresultat, beskrivelsen av din idealpartner, samt anbefalte medlemmer og deres profil. Dessuten får du muligheten til å kontakte et be2-medlem som vekker din interesse - helt uten kostnad.

3. Vitenskapelig ekspertise

Basert på relevante resultater i personlighetsforskning og partnerforskning, har be2 utviklet variabler som er spesielt viktige for et vellykket forhold. I samarbeid med forskningsekspertisen har de konstruert et spørreskjema som er enkelt og som kan besvares på kort tid.

4. Suksessgaranti

Be2 sin suksessgaranti sikrer deg kontakt med minst 10 partneranbefalinger. Skulle du ha kontakt med færre, forlenger de medlemskapet ditt uten kostnad.

5. Anonymitet garantert

Du bestemmer hvem som får se bildet ditt og hvem du vil ha kontakt med. Det interne epost-systemet sikrer deg kommunikasjon uten personlig informasjon.

Deretter er det selvfølgelig opp til deg om du vil ta kontakt med partneranbefalingene. Registrerer du deg på datingtjenesten be2 kan du være anonym så lenge du vil, og du har mulighet til å kontakte personer uten at du avslører personlige detaljer. be2 er uten tvil en av de mest effektive, men også mest trygge datingssidene som finnes i dag. Og at medlemmene av be2 er fornøyde er det ingen tvil om ...

Her registrerer du deg på be2

- Takk for at du fant drømmedama mi!

En god måte å vite om en datingtjeneste faktisk fungerer bra, er å høre historier fra de som har brukt tjenesten. Det skorter ikke på gode tilbakemeldinger fra medlemmene hos be2.

Etter noen måneder med masse chatting og en del møter, forteller en av brukerne følgende om hvordan be2 har vært til hjelp:

- Me flytter i lag om nokre månader :-) :-) :-) Takk be2, for at de fant drømmedama mi!

En annen bruker forteller at hun av ren nysgjerrighet valgte å registrere seg på be2, resutaltet var over all forventing og hun er evig takknemlig for hjelpen hun fikk fra datingportalen;

- Jeg kan bare si til alle single: ikke mist motet! Med be2 vil dere virkelig få god hjelp. Nok en gang, tusen takk til be2-teamet.

Her kan du lese flere brukerhistorier og registrere deg enkelt

Finn din drømmepartneren på 1-2-3

Hvis du savner en å dele livet med, anbefaler vi deg å gjøre som 20 millioner andre mennesker: registrerer deg på be2.

Be2 gir deg nå gratis tilgang til resultatene av personlighetstesten din, beskrivelsen av din idealpartner, samt anbefalte medlemmer og deres profil. Dessuten får du muligheten til å kontakte et be2-medlem som vekker din interesse - helt uten kostnad.

Her registrerer du deg enkelt på be2