Nettavisen.no

Tjenester
Cruisecontrol.no gir deg beskjed før du kommer til en fotoboks.
Cruisecontrol.no gir deg beskjed før du kommer til en fotoboks. (Stefan Jacobsen)

Denne geniale varsleren redder deg fra påskeboten

Det er surt å komme hjem fra påskeferien med fartsbot i bagasjen. Det du trenger for å unngå boten er en liten ting som får plass i midtkonsollen.

Det er ikke alltid lett å komme seg frem på nye veier du er ukjent på. Fartsgrensene kan endres ganske hyppig, og plutselig kan det være en fotoboks rundt en sving som du ikke er klar for. Det er surt å komme hjem fra ferien med en fartsbot i bagasjen.

Jeg har brukt CruiseControl fotoboksvarsler i flere år. Fungerer absolutt perfekt, og 100% pålitelig.

I tillegg kan det bli både farlig og dyrt dersom du ikke er klar over at den kommer. Bråbremser du kan det bli utrygt for både deg, og andre i bilen.

En fotoboksvarsler som er enkel i bruk

Selskapet SOKO har med sin fotoboksvarsler CruiseControl.no løst dette problemet på en svært enkel måte. Fotoboksvarsleren vet hvor hver fotoboks befinner seg, og varsler på forhånd om at du nærmer deg ved hjelp av lys og lyd.

Bestill nederst i artikkelen.

Varsler i god tid før fotoboksen

For å bruke CruiseControl behøver du kun å skru den på, og legge den et sted i bilen (for eksempel midtkonsollen). Når du nærmer deg fotoboksen avgis det en lyd som informerer om at du snart møter en fotoboks. Dersom du kjører for fort begynner varsleren å pipe i god tid, slik at du har tid til å bremse ned. Enklere blir det ikke.

Gode tilbakemeldinger både i tester og fra kundene

Produktet har blitt gjennomtestet av kjente medier som Finansavisen, Bil, Teknofil og Nettavisen, og har gjennomgående fått toppkarakter.

Slik har det også vært med tilbakemeldingene fra kundene:

"Et kjempeprodukt som har hjulpet meg mer enn en gang. Kan anbefales på det varmeste."

"Jeg har brukt CruiseControl fotoboksvarsler i flere år. Fungerer absolutt perfekt, og 100% pålitelig."

"Bare positive erfaringer."

Varsler i tunnel, gjennomsnittsmåling, og kun i kjøreretningen

Siden fotoboksvarsleren er GPS-basert er det mange som fort lurer på om den fungerer i tunneler - og det gjør den. Faktisk fungerer den også på såkalte ATK-målinger (måling av gjennomsnittshastighet), og kun i din egen kjøreretning.

Fungerer i opptil 36 land

CruiseControl.no fungerer i flere land enn Norge. Faktisk fungerer den i opptil hele 36 land, og dekker 30 000 fotobokser! En av de fornøyde brukerne opplevde å få god bruk for fotoboksvarsleren i Russland:

"Fotoboksen fungerte rundt St. Petersburg, og varslet om Politikontroll 500 m. før jeg kom til deres kontroll."

Er det lovlig?

Det har vært mye diskusjoner om fotoboksvarsler er lovlig, og det er det. CruiseControl.no 100% lovlig, og er til og med utviklet i Norge. Alt du trenger å gjøre er å sette i batteriet og slå den på, og så er du i gang.