Få anbud på varmepumper på MittOppdrag.no!

Hvis du investerer i en varmepumpe i hjemmet ditt, vil du raskt erfare at utgiftene til strøm går ned.

Teknisk Ukeblad har regnet ut at en gjennomsnittlig husholdning kan spare mellom 5 000 og 15 000 kr i året på å anskaffe en varmepumpe.

For husholdninger med et forbruk på 20.000 kWh/år vil det normalt ta fem-seks år å spare inn det en varmepumpe koster. I tillegg sparer du miljøet for CO2-utslipp.

Slik får du oversikt
En annen fordel med varmepumpe er at inneklimaet blir bedre. Luft/luft-varmepumper fungerer nærmest som en luftrenser. Mange av pumpene har også både mekaniske og elektrostatiske filtre som fanger opp støvpartikler ned til 0,01 mikron. Det blir bedre helse og mindre støvtørking av slikt.

Men hva slags type varmeumpe og hvilket firma til å utføre monteringen bør du velge?

Ved å legge ut en forespørsel på Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no vil du få gode tilbud fra seriøse leverandører og skikkelige fagfolk i ditt distrikt.

Du får dermed en god oversikt over hva prisnivået på ulike typer modeller og merker samt montering ligger på. Deretter kan du ta kontakt med den tilbyderen som har gitt deg det beste tilbudet – uansett om det er pris, kvalitet, erfaring, tid eller andre kriterier som er viktigst for deg.

Få anbud på varmepumper på MittOppdrag.no!

Les mer om varmepumper i Teknisk Ukeblad.

Billigst strøm
Du kan også bruke MittOppdrag.no for å innhente anbud på service på varmepumpen. Det er viktig med jevnlig service for at varmepumpen skal fungere optimalt og lengst mulig.

Et annet nyttig tips for å spare strømutgifter er å bytte til spotpris/strøm til innkjøpspris, som er den avtaletypen ekspertene anbefaler. Det kan du enkelt gjøre på Nettavisens nye tjeneste MinSpot.no.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.