Nettavisen.no

Tjenester

Denne maten gjør deg slank og smertefri

Kuren som renser kroppen og gir rask vektnedgang.

Har du lyst til å gi kroppen din en ny start kan det være lurt å forsøke Vektkonsulentenes 5:2 Detox, en suksessdiett med antiinflammatorisk kost som virkelig kickstarter kroppen. 5:2 Detox er en 14 dagers kur som blant annet fjerner søtsuget og samtidig vil du oppleve økt energi.

Som medlem av Vektkonsulentene får du tilgang til en skreddersydd kostplan som gjør det enklere å både følge dietten og handle inn det du trenger. 5:2 Detox er en kombinasjons diett, det vil si at alle oppskriftene følger prinsippene for antiinflammatorisk kost, mat som motvirker kronisk betennelse i kroppen. I tillegg faster du lett to dager i uken med et inntak på 500 - 600 kalorier, etter prinsippet fra 5:2-dietten.

NÅ: Få gratis bok og spesialpris på medlemskap hos Vektkonsulentene, spar til sammen kr 299. Klikk her!

Bli kvitt overvekt og smerter

Et antiinflammatorisk kosthold kan på kort sikt ha positiv innvirkning på søtsug, overvekt, allergi, smerter og dårlig fordøyelse, og på lang sikt forhindre diabetes 2 og hjerte- og karsykdommer. 14 dagers-kuren skal være en rensende start, og det er lagt vekt på å unngå gidtige matvarer og mat som er vanskelig å fordøye. I løpet av de to ukene kan du oppleve en vektreduksjon på opp til fem kilo.

Hva er Vektkonsulentene?

Vektkonsulentene er en nettbasert medlemstjeneste som får deg ned i vekt ved hjelp av riktig sammensatt kost og treningsprogram. Her kan du velge kuren som kickstarter kroppen og sørger for en god vektreduksjon i løpet av kort tid, eller en mer langvarig plan for å kvitte deg med kiloene og endre livsstil.

På Vektkonsulentene.no holder du hele tiden oversikt over ditt kosthold, du kan skreddersy din egen ukesmeny eller følge en ferdig kostholdsplan med oppskrifter som gjør det enklere for deg å planlegge. 

NÅ: Få gratis bok og spesialpris på medlemskap hos Vektkonsulentene, spar til sammen kr 299. Klikk her!