Nettavisen.no

Tjenester
Kylling med brokkolipuré à la en mesterkokk til middag? Ikke no' problem!
Kylling med brokkolipuré à la en mesterkokk til middag? Ikke no' problem! Foto: Godtlevert.no

Denne middagen lager du enkelt selv

- uansett hvordan du vanligvis presterer på kjøkkenet.

Er du lei av den vanlige Toro-lasagnen, fredagstacoen og posesuppa?

Det er ingen tvil om at mange av oss går i middagsfella dag etter dag. Vi bruker tid på å diskutere hva vi skal ha til middag og vi bruker tid på å handle inn alle ingrediensene. Når vi har brukt så mye tid i forkant resulterer det ofte i at vi velger noe enkelt til middag. Ofte blir det ferdigmat, og det gjør nordmenns middagsvaner både usunn og lite variert.

Men hva hvis du kan spare massevis av tid ved å slippe planlegging og handling, og likevel spise sunt, variert og godt?

Med middagstjenesten Godtlevert.no kan du få ingrediensene til mellom tre og fem retter komponert av TV-kokken Ole Martin Alfsen hver uke. Sammen med maten får du oppskrifter som vil gi deg en god smaksopplevelse, men som samtidig er enkle å følge og tilberede. 

Sparer 2000 kroner

Godt levert serverer middag til mer enn 10.000 nordmenn, og Heidi Isaksen fra Tromsø er en av kundene som er godt fornøyd med tjenesten.

Isaksen følte hun hadde gått seg litt fast i rutinene når hun skulle planlegge, handle og tilberede middager for familien på fem.

- Med Godt levert får vi fine råvarer, og inspirasjon til ny mat. For oss med tre unger er det perfekt fordi det er hektiske ettermiddager, sier hun, og legger til at de også har spart rundt 2000 kroner i måneden ved å bruke Godt levert. 

Familien bruker expressmenyen som passer godt for deg som ikke ønsker å bruke så mye tid på matlagingen, men likevel ønsker spennende mat og smaker. Expressmenyen er den mest populære menyen, men det finnes fire forskjellige menyer slik at alle kan finne noe som som passer.

Se de forskjellige menyene her. 

Passer også for allergikere

Godt levert har ingen menyer som er spesiallagde for allergier mot for eksempel gluten eller laktose. Men originalmenyen passer likevel for allergikere fordi den består av råvarer som enkelt kan byttes ut. 

Familien Lerbæk fra Lillestrøm benytter seg av Godt levert og originalmenyen til tross for at Kenneth, far i huset, er både gluten- og laktoseintolerant.

- Vi bytter stort sett bare ut til laktosefri melk og glutenfritt mel der det er nødvendig, forteller kona Cecilie. 

Familien har brukt Godt levert i ett år og synes at det aller beste er at de slipper å finne på hva de skal spise hver dag.

- Det er veldig deilig å slippe den daglige handleturen etter jobb. Da er man ofte både sulten og utålmodig, og ender ofte opp med litt kjedelig mat, sier Cecilie.

Enkelt for deg

Alle menyene inneholder middagsretter som er enkle å tilberede. Du mottar oppskriftene en stund i forveien, slik at du kan handle inn det du trenger av basisvarene. Basisvarene som det forventes at du har i skapet er typiske ingredienser som finnes i enhver husholdning som olje, salt, pepper, melk og enkelte kryddertyper. 

De forskjellige menyene lages på mellom 15 og 40 minutter, og oppskriftene skal være så enkle at hvem som helst kan tilberede maten. I kombinasjon med de gode råvarene garanterer vi deg mange vellykkede måltider.

Kunne du tenke deg å prøve?
Bestill middag fra Godtlevert.no her.