Nettavisen.no

Tjenester

Denne tjenesten trenger alle i hverdagen

Løsningen er tilgjengelig der du er - 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Du vet det øyeblikket du sitter på trikken, på vei til et møte, har jobbet i ukesvis på et dokument, og ser plutselig at du må gjøre noen endringer? Før måtte du bite i deg feilen - nå endrer du det i løpet av sekunder.

Nå finnes det en tjeneste som gjør hverdagen enklere, og som gjør alt du trenger tilgjengelig 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Skjønner du hvilken tjeneste vi sikter til?

Vi snakker selvfølgelig om Microsoft Office 365 og One Drive.

La oss introdusere tjenesten alle trenger i hverdagen


Ulike progammer, til ulike behov

Microsoft Office 365 er en tjeneste med de verktøyene du trenger for å få jobben gjort - uansett om det er på kontoret, i hverdagen eller på skolebenken. Vi har snakket med en rekke personer som her deler sine gode erfaringer med bruk av verktøyet, og det på helt ulike måter. 

På kontoret

I en hektisk arbeidshverdag er det viktig med et verktøy som gjør at jobben blir enklere, og Ola Tveit har for lengst funnet den optimale løsningen.

- Med Office 365 har jeg alltid tilgang til de tingene jeg trenger for å lykkes i jobben, forteller Ola Tveit.

- Som selger har man mange kunder, og til tider kan det være vanskelig å ha full oversikt og kontroll. For meg har det derfor vært viktig å bruke et verktøy som hjelper meg med alle arbeidsoppgavene mine, forteller Ola Tveit bestemt. 

Ola har derfor i hele sin yrkeskarriere sverget til Microsoft Office 365. Her har han alle verktøyene han trenger tilgjengelig på ett sted: Excel, Outlook (mail), Word, PowerPoint, OneNote, oppgavelister, kalender, og kontaktlister. Alle dokumentene er trygt lagret i skylagringen One Drive.

Som selger er han i tillegg mye på farten mellom møter, reiser og annen kundevirksomhet. Det er derfor nødvendig at han til enhver tid har alt tilgjengelig online, og det har han i Microsoft Office 365. 

- Microsoft Office gir meg muligheten til å sende dokumenter til både kolleger og kunder online. Siden dokumentene er lagret i OneDrive, og tjenesten i tillegg er responsiv, har jeg alltid tilgang til de tingene jeg trenger for å lykkes i jobben — uansett om det er på mobil, Mac, PC eller Ipad og andre nettbrett.

Microsoft Office 365 med OneDrive får du hos Elkjøp

Microsoft Office 365 er et effektivt verktøy i arbeidshverdagen, men det stopper ikke der. Programmene er også like nyttige for oppgaver utenom arbeid. For Cecilie Mørland har Microsoft Office 365 faktisk reddet henne i bryllupsplanleggingen.

Gjør hverdagen enklere

Forestill deg følgende scenario: det er fire måneder til du skal gifte deg — fire måneder med hardt arbeid og god planlegging for at den store dagen skal bli akkurat slik du og din utkårede har drømt om.

Når du setter deg ned for å få oversikt, drukner du i papirer, notater, bilder og alt annet som er relevant for forberedelsene. Det du mangler er et system som gjør jobben enkel for deg.

Cecilie Mørland brukte Office 365 i planleggingen av bryllupet.

I den posisjonen befant Cecilie Mørland seg i. Det var først når hun fikk tips om at hun kunne bruke Microsoft Office 365, de samme verktøyene hun også bruker på jobb, at hun fikk kontroll over planleggingen.

- Jeg giftet meg for et par år siden, og da var flere av verktøyene i Microsoft Office helt avgjørende for at jeg kunne ha kontroll over planleggingen og alle forberedelsene til den store dagen.

Cecilie benyttet seg spesielt av programmene OneNote og PowerPoint.

- I OneNote hadde jeg kontroll over gjestelisten og bordplasseringer. Bordplassering er vanligvis en veldig vanskelig og tidkrevende jobb, men med OneNote kunne jeg enkelt flytte personer og få oversikt over hvem som skulle sitte hvor, forteller Cecilie mens hun viser oss dokumentene hun brukte ved planleggingen.

Hun benyttet seg også av PowerPoint for å lage oversikt over dagens forløp, i tillegg til en presentasjon hun skulle bruke i talen til sin mann - noe som i følge henne selv falt i god smak hos gjestene.

Cecilie anbefaler Microsoft Office 365 til til alle som trenger kontroll og oversikt både i hverdagen og i jobben. Til slutt fremhever hun også fordelen med at alle programmene ligger online, og delingsfunksjonen og lagringskapasiteten i OneDrive.

Fakta: Derfor bør du skaffe deg Microsoft Office 365 og OneDrive

Klikk for å åpne faktaboksen
 

Microsoft Office:

- Har alle verktøyene du trenger for å få jobben gjort både hjemme, kontoret og på skolen.

- Tilgang til alle programmer, uansett når og hvor du er.

- Fungerer på alt fra PC, Mac, Nettbrett, Ipad og alle mobiler (iPhone og Android).

- Flere personer kan jobbe i ett og samme dokument.

OneDrive:

- En skylagringstjeneste med stor lagringskapasitet, som gir deg muligheten til å lagre, synkronisere og dele arbeidsfiler. 

- Perfekt for deg som vil ta vare på bildene dine - og dele dem!

- Med OneDrive kunne jeg dele dokumentene med mannen min og de andre som var involvert i planleggingen (fotograf, blomsterdekoratør, trykkeriet som laget invitasjonene). I tillegg til deling kunne vi også gjøre endringer online, og med det sparte jeg masse tid!

I tillegg påpeker hun at det var helt avgjørende å kunne samle alt innholdet hun trengte i forbindelse med bryllupet på ett sted.

- Ved at alt jeg trengte til bryllupet - oversikter, dokumenter og bilder - ble laget i OneDrive, beholdt jeg roen gjennom hele planleggingsfasen. Det verste som kunne skjedd ville vært at alt arbeidet skulle forsvinne! Det hadde vært typisk meg, humrer hun. 

Hun forteller videre at hun satt pris på å endelig kunne si farvel til inspirasjonsbildene som på gammeldagsvis var limt inn i en scrapbook. Hun lagret alle bildene i skylagringstjenesten OneDrive, og delte de enkelt med fotografen som skulle ta bryllupsbildene.

Skylagringstjenesten OneDrive gir deg nemlig muligheten til å lagre, synkronisere, og dele arbeidsfiler. Mange har lagt sin elsk på OneDrive, siden den blant annet sørger for at man ikke mister bildene sine. I tillegg er lagringskapasiteten såpass stor at man kan samle bildene på ett sted. 

Microsoft Office 365 med OneDrive får du hos Elkjøp

Studer smartere

- Hvert eneste semester har vi en rekke ulike gruppeoppgaver. Det som ofte er frustrerende med gruppearbeid er at alle har ulike hverdager, noe som gjør at det ofte er vanskelig å møtes. Det at vi kan jobbe i samme dokument, mens vi befinner oss på helt forskjellige steder, har virkelig revolusjonert vår studiehverdag, forteller Sondre engasjert.

- Microsoft Office 365 er ideelt for den som vil gjøre hverdagen litt enklere, sier studenten Sondre Paulsen.

Sondre Rype Paulsen studerer kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling ved Norges Kreative Markedshøyskole. For han er det viktig å gjøre en god innsats i skolearbeidet, og minst like viktig er det at han har det verktøyet som gjør dette mulig.

Sondre og hans medstudenter bruker derfor Microsoft Office 365, hvor blant annet programmer som Word og PowerPoint er mest brukt.

- Ved den siste innleveringen vi hadde, jobbet vi alle hjemmefra i samme Word-dokument. I tillegg var det en rekke artikler, skriv og annet nødvendig for studiet som vi måtte dele - da passet det bra kunne dele i egen gruppe på i programmet. Jeg tenker jo at Microsoft Office 365 er ideelt for den som vil gjøre hverdagen litt enklere.

For det er nettopp det Microsoft Office 365 og Skylagringstjenesten One Drive skal bidra med - det er et verktøy som gjør at alle situasjoner du møter skal bli enklere, mer effektivt og mye mer oversiktlig.

Microsoft Office 365 med OneDrive får du hos Elkjøp

Sponset av