Nettavisen.no

Tjenester

Derfor bør du få ukens middager levert på døra

Uker vi ikke benytter oss av Godtlevert.no, er uker vi føler at noe mangler, forteller Alf Jørgensen (50) fra Svelvik.

Det er ingen tvil om at Godlevert.no har blitt en populær tjeneste rundt om i vårt langstrakte land. Middag levert på døren er den enkelste veien å spise sunt og variert i en hektisk hverdag - og det til en overkommelig pris. 

Reduserer matbudsjettet med 15 prosent

I følge Alf Jørgensen (50) tjener man faktisk penger på å få middager levert på døra.

- Jeg har hatt full kontroll over matbudsjettet de siste 7-8 årene, og kan fornøyd meddele at vi med Godlevert.no reduserer matutgifter med opp i mot 15 prosent hver måned, forteller Alf Jørgensen (50).

Hovedgrunnen til at Alf og familien sparer så mye penger månedlig, er fordi de slipper undøvendig turer i butikken - handleturer man ofte ender opp å bruke mer penger enn planlagt. Dette er noe mange nordmenn kjenner seg godt igjen i.

Bestill middag på døren fra Godtlevert.no her.

Gleder seg til ukene med middager fra Godtlevert.no

Alf og kona, samt deres to barn på 17 og 19 år, får mat på døren annenhver uke. I begynnelsen bestilte de orginalmenyen, men etterhvert fant de ut at ekspressmenyen passet deres hverdag og rutiner mye bedre. Etter en måneds bruk av Godtlevert.no, vurderer de å øke leveringene.

- På mandager etterspør barna om det er middager fra Godtlevert.no som skal pryde tallerken denne uken. Det er helt klart at de syns maten er veldig bra, så vi vurderer faktisk om vi nå skal begynne å bruke Godtlevert.no hver uke, forteller Alf. 

Videre forteller Alf at de allerede har funnet noen favorittretter.

- Mens barna sin favorittrett er kebab-tallerken, faller jeg for de asiatiske rettene, da råvarene er av god kvalitet og rettene er veldig smakfulle.

Godtlevert.no kan du velge mellom flere ulike menyer, samtidig som du kan velge hvor ofte du ønsker å få det levert på døren. I følge Alf er Godtlevert.no den enkelste måten å sparer penger, få inspirerende middager, økt variert kost, bedre råvarer og ikke minst å slippe å gå i butikken.

Lyst til å få middagen levert på døren?
Bestill mat fra Godtlevert.no her.

Finnes det noe bedre altenativ enn Godtlevert.no?

Alf oppdaget Godtlevert.no via en annonse, og bet seg merke i konseptet med en gang. For han har det ikke vært aktuelt å vurdere eller teste andre leverandører, da han hos Godtlevert.no får alt han trenger - og enda litt mer. 

Med en brukerskare på 10.000 aktive brukere, er det tydelig at veldig mange nordmenn er enig med Alf. Når det gjelder å skulle anbefale Godtlevert.no til andre, nøler ikke Alf et sekund:

- Godtlevert.no er noe som passer alle!

Prøv Godtlevert.no og få 25 % på første bestilling her.