Nettavisen.no

Tjenester
(Dreamstime.com)

Derfor dropper damene mannen

Bli du stadig overrasket over at hun ikke ringer deg igjen? Les hvorfor her.

Det er et stort mysterium for en mann, at en dame dumper ham. Særlig siden han stadig hører damer klage over at de ikke har noen kjæreste, at de aldri blir invitert med ut og så videre. «Så hva er egentlig problemet», tenker mange. «Hun sa jo at hun var interessert i et forhold?»

Er du en av de som ikke klarer å fange opp de verbale eller ikke-verbale tegnene hun sender deg, når det gjelder hennes interesse for deg. Den amerikanske journalisten Dave Singleton har spurt noen damer direkte, for å finne ut hva deres forklaring er på hvorfor de takker nei til en «second date».

Prøv en date i kveld - finn en partner på nettet.

Han var for intens
«Når en mann er intens og virkelig gjør alt for at det skal funke, så er det veldig synlig og ikke spesielt sexy», sier Mary-Ann, 34 år fra Atlanta. «Det spiller ingen rolle hvor oppspilt han enn måtte være over å få gå ut med meg, eller bare over å ha en date - jeg ønsker ikke å be overveldet. Jeg liker at en mann er entusiastisk og at han gir meg mange komplimenter, men det passer kanskje best når vi har vært sammen noen ganger og blitt litt bedre kjent med hverandre.»

Huskeregel nr 1: Selve jakten, og den spenningen den fører med seg, er viktig for kvinnene også. Vær derfor litt mer mystisk i starten, og ikke legg alle kortene på bordet med en gang. Det vil du komme langt på vei med, og først da kan du fortelle henne hva du virkelig føler for henne.

Jeg likte han, men ikke på den måten
«Han var søt og morsom, men jeg ønsket bare at vi skulle være venner», forteller Jill, 28 år fra Washington. Kanskje sender jeg ut noen signaler uten at jeg selv er klar over det, for det har hendt før. Allikevel er det ikke alle jeg ønsker som kjæreste så selv om jeg er sosial og kanskje litt fysisk av meg, så forventer jeg at en mann skal kunne se forskjell på vennskapelig oppførsel og flørting.

Huskeregel nr 2: Det er ikke så lett for henne å si ansikt til ansikt at hun ikke føler noe for deg, men du er jo heller ikke interessert i å gå ut med en som ikke er nettopp interessert. Istedenfor å jobbe med å få henne til å like deg, bør du slippe denne jenta fri, og heller jakte på de som faktisk er interessert i deg. De finnes der ute - det gjelder bare å finne dem.

Han var arrogant
«Da han spurte meg om jeg ville gå ut med ham, tastet han samtidig overlegent i vei på mobiltelefonen sin», sier Lisa, 24 år fra Arlington. «Han la til nummeret mitt i kontaktlisten sin og sjekket kalenderen for en åpning hvor han kunne treffe meg. Denne narsissisten brukte opp all tiden på å virke veldig viktig og opptatt. Han var så arrogant at han ikke engang spurt meg, når det kunne passe for meg at vi gikk ut sammen. Dermed droppet jeg hele fyren», avslutter Lisa.

Ikke funnet drømmepartneren? Søk etter en partner med dine ønskede kriterier på Match.com

Huskeregel nr 3: Du er ikke Guds gave til kvinnen, uansett hvor attraktiv og viktig du måte føle deg. Selv om kvinner flest liker at menn har selvtillit, er det ingen grunn til å overdrive det eller forsøke å være bevisst på det. Å ha selvtillit er noe som må virke naturlig, ellers er det verken imponerende eller sexy. Med andre ord - vær deg selv.

Han manglet «en ryggrad»
«Jeg ville virkelig like denne fyren, men han var bare så rar», forteller Rachel, 34 år fra New York. «Jeg følte at minuttene sneglet seg av gårde, jeg byttet sittestilling ørten ganger, sjekket til stadighet tiden på klokken min og måtte hele tiden passe meg for å ikke ta på meg morsrollen ovenfor denne stakkarslige fyren. Kall meg gal, men når jeg går ut med en mann for første gang er jeg hverken interessert i å være barnevakt, mor eller personlig veileder.»

Huskeregel nr 4: Du kan være både snill og grei, samtidig som du er selvsikker og uavhengig. Å inneha det ene settet med egenskaper utelukker ikke det andre. «Det rådet man vil høre oftest når man er på jakt etter en partner og skal på date, er å være selvsikker», sier Neil Strauss, forfatter av «The Game: Penetrating the Secret Society of Pick-up Artists».

Jeg ville ikke date en latsabb
«Jeg tror han jeg sist var ute med tror jeg dumpet han fordi han var arbeidsledig, men det var ikke grunnen i det hele tatt», forteller Mary Ann på 38 år fra Baltimore. «Han påsto til og med at jeg var for snobbete til å gi han en sjanse.»

«Den virkelige grunnen var en helt annen - og jeg forsto faktisk det ganske raskt, at dette ikke var en type for meg. Etter kun å ha snakket sammen noen få minutter i et middagsselskap, skjønte jeg at denne fyren ikke var interessert i å finne seg en jobb med det først. Han virket så tafatt, og manglet totalt livsgnist. Ikke det at min fremtidige mann må jobbe på Wall Street, men hallo - vi meg i hvert fall at du har lyst på et liv.»

Huskeregel nr 5: Dersom du snakker med en kvinne, så vis at du har kvalifikasjoner, mål, drømmer og ønske om en fremtid sammen med noen. Ingen vil være sammen med en trist fyr, eller en sutrekopp.

Har du lyst til å møte en partner?Prøv Norges største datingsted på nettet her!

(Kilde: Happenmag.com)