Nettavisen.no

Tjenester
(Scanpix)

Derfor elsker damene "badboys"

Det er ikke uten grunn at de "slemme" guttene får de fineste jentene.

I filmens verden så er det de slemmeste guttene som får de fineste jentene. Det kan nesten virke som om jo dårligere en mann oppfører seg, jo finere er dama.

Men stemmer dette overens med virkeligheten? Og i så fall - hvorfor er det slik? Er det fordi alle de kjekke mennene ender opp som slemme? Eller er det bare naturens lover?

Ta test og se hvem som passer deg!

Forventningene styrer mannen
Menn blir forvirret. De blir fortalt at kvinner liker menn som er heltemodige og tøffe, samtidig som de får høre at de må ha en sensitiv side, og vise følelser.

Like fullt er det nabofyren som behandler kjærestene dårlig, aldri ringer tilbake, er uhøflig og oppfører seg som en dritt, som ender opp med de fineste jentene. Livet er urettferdig! Men hva er det nå egentlig med disse fyrene som gjør at jentene faller for de?

Interessante
Merkelig nok interesserer de «slemme» typene kvinner, fordi de er interessante og gjør interessante ting. De har driftet vekk fra det ordinære og allment aksepterte, og opprettet sine egne regler for hva som er akseptabelt. De gjør som de vil og stilles ikke til ansvar ovenfor noe eller noen. Nettopp av den enkle grunn, er de så fascinerende.

Finn din egen «badboy» eller «bad girl» på Norges største datingsted!

Selvsikre gutter
«Slemme» gutter er også veldig selvsikre. De vet hva de vil, og bryr seg ikke så mye om hva andre tenker og mener om de. Og selvsikkerhet er sexy, og dermed tiltrekkes damene.

Vi faller for disse fyrene til tross for at de kanskje har lite hår på hodet eller en litt for stor mage. Se bare på James Galdofini fra Sopranos. Mange kvinner synes han er veldig attraktiv, til tross for at han er relativt korpulent.

I tillegg kan man si at «slemme» gutter er utfordrende, og de fleste mennesker, jenter mer enn gutter, er glade i utfordringer. Dersom noe er utfordrende er jo som regel utfallet verdt å kjempe for – ikke sant?

Og når man så har overvunnet noen utfordringer, gjør man alt for å holde på «premien» eller det man har oppnådd. Jo større faren er for å miste sitt «gode», jo mer krefter legger man ned i å beholde det. Dette kan vi altså lære noe av.

En god kombinasjon
Hvis vi kombinerer egenskapene: interessant, selvsikker og utfordrende, så har vi altså summen av en ekte «badboy». Nå skal man nok ikke forsøke å kopiere en slik types oppførsel, men samtidig så er det mulig å bli en mer ettertraktet type, ved å analysere sin egen person opp imot en «badboy», og kanskje fokusere på noen egenskaper.

Litt ekstra selvsikkerhet skader ingen, og er du samtidig klar på hva du ønsker å oppnå her i livet, så kan du nok tiltrekke deg flere damers oppmerksomhet. Det handler om å være stolt av seg selv og det man gjør, være målrettet og ha klare meninger om ting. Ingenting er mer kjedelig enn en fyr som ikke har noe å tilføye, en som dilter etter uten mål og mening.

Klikk her hvis du er klar for å møte noen i dag!

Analyser deg selv, og se hva du kan forbedre. Husk at bare noen små endringer, kan utgjøre store forskjeller med hensyn til hvordan «de fine damene» oppfatter deg.

(Kilde: Topdatingtips.com)