Nettavisen.no

Tjenester

Derfor får du ikke nok ut av treningen

Opplever du at treningen ikke gir deg synlige nok resultater, uansett hvor mye eller hvor hardt du trener? Du er ikke den eneste.

Stadig flere opplever at resultatene fra treningen i perioder stagnerer, og at man ikke får like mye ut av en treningsøkt som først forventet.

Det kan være flere grunner til at progresjonen i treningsresultatene stopper opp, men en av de mest fremtreende grunnene er ofte manglende næringsinnhold i den maten du spiser. Denne utfordringen løser du enkelt ved å tilføre kosttilskudd til ditt vanlige kosthold.

Her finner du kostholdstilskuddet du trenger

Kostholdstilskudd - veien mot synlige resultater

Definerte muskler og en sterk kropp kommer ikke gratis - det er noe alle vet. For å få best utbytte av for eksempel styrketreningen, må den både være tung og intensiv, men påfyll av riktig kost både før og etter økten er minst like viktig. I enhver treningsøkt brytes kroppen ned, og det er næringsstoffene du tilfører kroppen som hjelper deg å bygge den opp igjen.

Et variert og meget bevisst forhold til eget kosthold, kan sørge for at kroppen får den næringen den behøver for å bygge seg opp igjen etter en treningsøkt. Dette krever imidlertid en del kunnskap, samtidig som at det er svært tidkrevende.

Heller, bør du ved siden av ditt vanlige kosthold, tilføre kroppen kostholdstilskudd. På den måten kan du enkelt forsikre deg om at du får i deg de næringsstoffene kroppen trenger, både for å fungere i hverdagen, for å få maksimalt ut av treningen, men også for å oppnå de resultatene du ønsker at treningen skal gi.

Avhengig av hvilke mål du har for treningen, finnes det en rekke ulike kostholdstilskudd du bør vurdere. For at du enkelt skal finne frem til hva som passer ditt kosthold og din trening, kan vi anbefale følgende pakker;

For vektreduksjon bør du sjekke ut denne pakken, og for vektøkning er denne pakken helt genial. Er målet der i mot muskelbygging, vil du få bra utbytte av denne pakken, mens denne pakken er rettet mot deg som ønsker bedre utholdenhet og ytelse.

Les mer og finn din kosttilskudds-pakke her

Slik får du en muskuløs og sterk kropp

Treningsekspert og kjendistrener Cornelis Elander er bosatt i Hollywood, og har lang erfaring med hva man putter i kroppen for å få de beste resultatene av treningen.

For Cornelis er kostholdstilskudd en nødvendighet hvis man skal ønsker en muskuløs og sterk kropp. Hvilket kostholdstilsskudd han velger, er han ikke i tvil om.

- Jeg benytter meg kun av det beste kostholdstilskuddet, og derfor anbefaler jeg Proteinfabrikkens produkter, da disse er norskproduserte og trygge!

Cornelis Elander har i samarbeid med Proteinfabrikken satt sammen en pakke av sine favorittprodukter som vil hjelpe deg nå målene dine.

Les mer og bestill Cornelis Elander-pakken her