Gå til sidens hovedinnhold

Derfor finner du ikke drømmepartneren

Lær hvilke 3 feil som forhindrer oss ifra å finne vår sjelefrende.

Gitt opp jakten på den rette? Forsøkt det meste uten hell, og heller ikke lykkes med nettdating?

Lær hva du gjør feil, og hvordan du garantert kan finne en drømmepartner på nett, i følge det amerikanske nettstedet happenmag.com

Ta test - finn rett partner nå

Feil nr. 1 Den perfekte profilen
Kanskje har det alltid vært slik - at du har ønsket å date Johnny Depp- eller Angelina Jolie- lignende personer?

Da er det lett å legge inn dette som søkekriterier, at du søker en høy, mørk, vakker person. Det folk ikke tenker på er at da får de jo akkurat det, og ikke en som du nødvendigvis vil trives med.

Det man heller bør søke på er en som har noen av de samme interessene som seg selv, slik at dere har noe felles dere engasjerer dere om. Eller en som er avslappet og rolig, om du er av typen som liker å ha den overordnede kontrollen.

Ikke ha så stor fokus på det ytre, men let heller etter en som du kan se deg selv leve sammen med - lyder anbefalingen.

Se hvem som er single der du bor (gratis registrering)

Feil nr 2 Gir opp for fort
Det er ikke alltid slik at vi oppfatter at vi har med drømmepartneren å gjøre, før vi faktisk har gitt det en real sjanse.

Mange par kan fortelle historier om at de brukte lang tid på å overbevise sin drømmepartner om at han eller hun var den rette, eller at de ikke oppfattet at den aktuelle personen faktisk var ganske interessant, før de hadde blitt mye bedre kjent.

Er du i tvil angående en du har gått ut med, så gi han eller henne en ny sjanse. Det kan være førstegangsinntrykket som lurer deg, at vedkommende var nervøs første gang dere datet eller at dere aldri rakk å bli ordentlig kjent.

Så fort man finner et tema som begge brenner for eller noe annet felles å snakke om, går praten lettere og vedkommende blir straks mer interessant.

Feil nr 3: Overredigerer egen tekst
Det er jo supert at man i dag både kan rette skrivefeil og markere poenger og sinnsstemninger i større grad enn tidligere, men det kan også bli for mye av det gode.

Dersom du prøver å fremstille deg som en du ikke er vil det fort bli avslørt når dere to møtes.

Det kan f.eks. være å bruke for mange smiletegn, slik at den andre oppfatter deg som en veldig lystig person, eller bruker fet skrift for å understreke noen påstander eller synspunkter.

Dersom det egentlig ikke er slik du opptrer i virkeligheten så vil det skape et feil bilde av deg, og vedkommende som har kommet for å treffe deg vil kanskje bli skuffet .

Ikke fordi du ikke er noe flott person, men fordi du har skapt et inntrykk av å være en annen.

Vær ærlig, by på deg selv og du skal se det vil gå veien.

Vil du på date?
Hvis du vil kan vi hjelpe deg med å finne den rette? I samarbeid med Match kan du ta personlighetstesten helt gratis og se hvem som passer for deg.

Klikk her for å ta testen!