Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Derfor har han draget

Noen menn har alltid en dame på gang. Vil du vite hva hemmeligheten er?

Du trodde kanskje du måtte se ut som Matthew McConaughey eller ha millioner i banken for å få draget på damene? Da har du nok litt å lære av disse amerikanske kvinnemagnetene, som avslører sine triks for å få damer, til det amerikanske nettmagasinet Happenmag.com.

Søk blant andre single her!

Oppmerksom på detaljene
«Kvinner elsker å få oppmerksomhet, så jeg forsøker alltid å finne noe unikt å kommentere», avslører Thom, 33 år, bosatt i California. «Istedenfor å si noe generelt som: «Så fin du ser ut», så kommenterer jeg øreringer eller boots, og legger til at de fremhever noe ved henne som hennes blå øyne, eller smake midje. Det blir alltid godt mottatt og gir en god start på daten.»

Vær spontan
«Jeg får alltid kommentarer for at jeg er en spontan person, og at jeg tar lederrollen,» forteller Brian , 35 år, bosatt i Boston. «Dersom jeg er ute med en dame for første gang, og hun for eksempel forteller at hun pleide å bowle mye når hun var yngre, så foreslår jeg umiddelbart at vi skal gå å bowle etter middagen.»

«Eller dersom det er vinter, så kan jeg finne på å ta med daten til stranden, bare for å se på vannet. Jeg tror alle kvinner liker menn som ikke er redde for å handle impulsivt, eller gjøre de tingene som gir livet mening»

La henne snakke
«De fleste mennesker elsker å snakke om seg selv, så når jeg er ute med en for første gang, spør jeg henne hva hun er interessert i, og hva hun liker å gjøre», forteller Danny, 30 år fra Pittsburgh. «På den måten står min date for mesteparten av snakkingen, noe hun jo liker, samtidig som jeg får vite masse om henne.»

«Jeg begynner som regel med å spørre om barndommen hennes, hvor hun vokste opp, om hun likte det, hva foreldrene hennes jobbet med og så videre. Deretter spør jeg om nåtiden, om jobben, bostedet og mål for fremtiden.»

«Kvinner tiltrekkes av meg, fordi jeg viser at jeg virkelig er interessert i de, og ikke bare utseendet.»

Vil du ha hjelp til å finne den rette?

Skru på sjarmen
«Min erfaring er at jeg får mye mer dates enn mine venner, fordi jeg flørter», hevder Tom, 38 år fra Chicago. «Jeg synes dating skal være en morsom og leken aktivitet. Jeg er heller ikke redd for å tilnærme meg en kvinne, men jeg begynner alltid med setningen; «Lov meg at jeg får et nytt forsøk, dersom du hater denne sjekkereplikken».»

«Noe annet jeg kan gjøre er å gå bort til en dame å si; «Hvordan er det å være den vakreste kvinnen i rommet?».» «Jeg tror min avslappede og spøkefulle tilnærming er det som gjør at det funker hver gang.»

Finn et funky, morsomt sted
«Jeg forsøker alltid å ta med min date på et virkelig spesielt sted, første gangen - et som viser at jeg er en spontan og glad person», forteller Michael, 29 år fra New York. «Jeg skygger unna den klassiske middag- eller kinodaten, og forsøker heller å finne på noe annet romantisk og minneverdig, allikevel godt innenfor hennes komfortsone.»

«For eksempel har jeg leid en kokk fra min favorittrestaurant hjem til meg, for å lære oss å lage mat, bestilt en klassisk massasje for to og til og med tatt med en dame på helikoptertur over byen. Jeg vil at hun skal tenke at hun kommer til å ha det morsomt dersom hun fortsetter å treffe meg, og hittil har det fungert.»

Øyekontakt
«Når jeg er sammen med en dame, enten vi spiser, danser eller bare snakker sammen, så forsøker jeg å holde mest mulig øyekontakt», avslører Oliver, 29 år fra Hartford.

«Ikke på en skummel måte, men på en måte som formidler; «Jeg er her med deg, og det synes jeg er fint.». Indirekte forteller du at du bare har øyne for henne, og jeg føler at du fungerer godt, og at damene føler seg trygge nok til å åpne seg.»

«Ingenting får en kvinne til å føle seg mer usikker, enn å sitte sammen med en som hele tiden kikker forbi henne og rundt henne.»

Ring, ring
«I motsetning til hva som ofte er regelen i filmenes verden, så ringer jeg en dame om jeg har sagt at jeg skal det», sier Jeffrey, 31 år fra Chamble. «Det er ingen seriøse damer som ønsker at du skal leke noen form for lek med de når det kommer til dette, og de fleste damer jeg ringer sier de virkelig setter pris på at jeg ringte som avtalt, uansett.»

«Det er jo trist at mange kvinner faktisk blir overrasket når jeg ringer de tilbake som avtalt. Behandler man kvinnene med respekt, så vil de ønske å være sammen med deg, tror nå jeg, og det ser ut til å være tilfellet også.»

Vær en gentleman
«Det høres nok veldig gammeldags ut, men jeg åpner alltid dører for damene, trekker ut stolen når hun skal sette seg og reiser meg når hun reiser seg», forteller Larry, 27 år fra Miami.

«Kvinner blir ofte litt overrasket over disse handlingene, men det er tydelig at de setter pris på det. En dame sa en gang at det fikk henne til å føle seg som en «lady», og det er jo det det handler om. Behandle henne som en dronning, og hun vil behandle deg som sin konge.»

Her kan du søke etter din dronning!

(Kilde: Happenmag.com)