Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Nadia Frantsen

Derfor må du bli medlem av OBOS

Gjør som 430 000 andre nordmenn.

OBOS er i dag med sine 430 000 medlemmer Norges største boligbyggelag. Du har helt sikkert hørt, lest eller blitt fortalt om OBOS ved flere anledninger, men er du egentlig klar over hvorfor akkurat du burde bli medlem? Nedenfor presenterer vi en rekke fordeler for hvorfor du bør melde deg inn i dag.

Klikk her for å bli OBOS-medlem

Visste du at du også kan gi bort OBOS-medlemskap i julegave? Dette er den perfekte gaven til den som ønsker en enklere vei inn i dagens tøffe boligmarked. Klikk her for å gi et gavemedlemskap.

Forkjøpsrett på både gamle og nye boliger

Den kanskje viktigste medlemsfordelen i OBOS er forkjøpsretten. Som OBOS-medlem har du nemlig forkjøpsrett på over 90 000 nye og brukte boliger over store deler av landet. Forkjøpsretten kan utgjøre den store forskjellen når du skal kjøpe en bolig, uansett om du har vært OBOS-medlem i flere tiår eller om du blir det i dag. Forkjøpsretten skilles gjerne i to kategorier; forkjøpsrett på bruktboliger og forkjøpsrett på nye boliger.

Artikkelen fortsetter under bildet

Ved forkjøpsrett på bruktboliger kan OBOS-medlemmer kjøpe boligen til den prisen som ble avtalt i budrunden – hvis du har lengst ansiennitet. Når det gjelder helt nye prosjekter, har OBOS-medlemmer kun forkjøpsrett ved salgsstart. Etter det er det første mann til mølla-prinsippet som gjelder. Her kan du lese mer om forkjøpsretten.

Klikk her for å bli OBOS-medlem eller for å gi et gavemedlemskap

Du betaler lite for store kulturopplevelser

Visste du at 250 000 billetter til kulturarrangementer ble kjøpt med OBOS-rabatt i 2016? En av de store fordelene ved å være OBOS-medlem er at man får rabatter på både konserter, teaterforestillinger og fotballkamper.

Artikkelen fortsetter under bildet

Velg mellom spennende oppsetninger på Den Norske Opera & Ballett, Oslo Nye, Nationaltheatret, Det Norske Teatret, Den Nationale Scene, Rogaland Teater, og utvalgte konserter på Rockefeller. Eller hva med billige billetter til landskamper på Ullevål med herrelandslaget i fotball?

Fordeler på bank- og forsikringsprodukter

Som OBOS-medlem får også du ekstra gode betingelser hos OBOS-banken på for eksempel boliglån og BSU. Blant annet kan man på boliglån forvente en rente fra 2,09 prosent, mellomfinansiering til samme lave rente som boliglånet, og inntil 30 års nedbetalingstid. I tillegg får du som medlem gode fordeler hos Tryg Forsikring. Les mer om OBOS-banken her.

... og som ikke det var nok

OBOS-medlemmer sparte i 2016 hele 62 millioner kroner på å bruke medlemskortet og medlemsfordelene sine. Noen av de mest populære medlemsfordelene er 20 prosent rabatt hos KID Interiør, Flügger Farve og hos kjøkkenfavoritten Kitch`n. Gode rabatter på leiebil fra Avis, 15 prosent rabatt på alle Nordic Choice Hotels i Skandinavia og Baltikum, billigere boligalarm hos Sector Alarm, og billigere telefonabonnement hos Talkmore, for å nevne noen. Sjekk alle medlemsfordelene her.

Klikk her for å bli OBOS-medlem eller for å gi et gavemedlemskap