Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock)

Derfor ringer han ikke

Her er guttenes forklaring på hvorfor de ikke ringer tilbake til jenter de har vært på date med.

Mange av oss har vært på date med en vi trodde det kunne bli noe med, for så å oppleve at vedkommende aldri tok kontakt igjen etter den første daten. Vært fristet til å oppsøke han å finne ut hvorfor? Vel, her får du svarene fra et utvalg menn, som forteller hvorfor de aldri fulgte opp med en "second date".

Norges største datingsted er relansert i ny drakt!
Klikk her for å se!

Hun møtte opp med en venn
«Jeg hadde en middagsdate med en søt jente, og må innrømme at jeg ble veldig overrasket da hun møtte opp med en venninne», forteller Ben fra San Diego. «Først trodde jeg bare de hadde møttes tilfeldig, men etter hvert forsto jeg at hun hadde planlagt å ha med seg sin venninne fra starten av. Det føltes veldig rart, og daten ble ikke spesielt vellykket.»

«Jeg kunne ikke forstå hvorfor hun hadde tatt med seg en venn. Var hun redd for at det skulle bli kjedelig, eller trengte hun noen til å godkjenne meg først?
Jeg følte meg faktisk som det tredje hjulet på vogna. Dessverre syntes hun selv det verken var galt eller frekt å ha med seg en venninne på date. Det er rett og slett grunnen til at jeg aldri kontaktet henne igjen», avslutter Ben.

Hun satte ikke pris på opplegget
«Jeg er veldig glad i mat, så jeg hadde lyst til å ta med meg min date på en bra restaurant, og booket bord på en av byens nye, hotte steder», forteller Jeff fra New York. «Siden det var påkrevd med pent antrekk der, ga jeg beskjed til hun jeg skulle ut med at hun måtte pynte seg litt.

På daten møtte hun opp i olabukse og en t-skjorte med trykk som en dress, og vi slapp selvfølgelig ikke inn på restauranten. Jeg ble bare så irritert av det, for hun visste jo at jeg gjerne ville gjøre noe spesielt for oss, og jeg hadde lagt ned tid og krefter i å få et bord på dette stedet. Hun unnskyldte seg heller ikke, så det var og ble med den ene gangen», forklarer Jeff.

Finn din livspartner i dag!

Hun grillet meg
«Jeg er helt enig i at man på den første daten, skal prøve å bli så godt kjent som mulig, men man må også passe seg for å overdrive det», sier Ted fra Hoboken. «Sist jeg var på date føltes det nesten som et jobbintervju. Hun spurte meg om veldig personlige ting, som hva som var grunnen til tidligere brudd, hvor fort jeg bestemte meg for om vedkommende jeg var på date med var verdt å satse på, hvor fort jeg ev. var klar for å flytte sammen med den utvalgte og så videre.

Det ble rett og slett for mye, jeg følte meg på en måte både angrepet og presset, og det er grunnen til at jeg ikke inviterte vedkommende ut igjen», avslører Ted.

Hun tullet for mye
« Jeg skulle på en blind date med en jente som het Molly», forteller Steve fra Falls Church. «Min venninne som var ansvarlig for det hele beskrev Molly som livlig, noe jeg likte. Vi gikk ut for å spise sammen, men det hele ble en heller pinlig affære. Molly var veldig offensiv og kom med spydige bemerkninger hele tiden, både til vår servitør, om menneskene rundt oss og så videre.

Det var ikke spesielt hyggelig. Hun syntes tydeligvis selv at hennes «spøker» var morsomme, men det ble bare så flaut når hun ikke viste noen respekt for de hun rammet. Noen mennesker har kanskje sans for den type humor, men for meg ble det helt feil. Jeg avsluttet daten raskt, og ringte henne aldri igjen», sier Steve.

For mye av det gode
«En gang etter en date, så fulgte partneren min meg hjem, fordi hun ikke bodde så langt unna», forteller Mark fra Detroit. «Vi kysset litt utenfor døren, men plutselig kjente jeg at hun tok et godt tak i den ene rumpeballen min. Det var en skikkelig «turn-off» og jeg holdt virkelig på å begynne og le midt i kysset - antakelig fordi det også var så unaturlig.»

«Skal man være litt ekstrem på den fronten er det bedre å vente til man har blitt bedre kjent. For min del handler den første daten om å bli litt kjent, litt romantikk og kanskje litt flørting. Jeg syntes dette ble så teit at jeg bestemte meg for at jeg ikke ville ta kontakt igjen. Jeg ble jo litt bekymret for hvilke andre vibber hun måtte mangle.»

Lyst på en date? Finn din partner på Norges største sjekkested på nett!

(Kilde: Happenmag.com)