Nettavisen.no

Tjenester

Derfor skal du være utro

Det er ikke alltid de store mobilselskapene er best for deg.

Du trodde kanskje at størst er best, og er derfor trofast som mobilabonnent hos et av landets største mobiltelefoniselskaper? Men det finnes faktisk ett mobilselskap som verken eies av Telenor eller Netcom, og som tør å utfordre.
Mobilgründer Nadir Nalbant mener at det ikke bare er de to mobilgigantene og deres underskog av selskaper som kan levere mobiltjenester i Norge. Han har grunnlagt flere mobilselskaper, deriblant Hello.

- Vi er som en uavhengig aktør, kjemper Davids kamp mot Goliat. Vi har ikke de samme markedsføringsmidlene, men vi har minst like gode tjenester, sier Nalbant.

Mobilselskapet tilbyr et bredt spekter av abonnementspakker som passer til de fleste uavhengig av forbruk.

- Vårt kundeløfte er at vi skal levere gode tjenester på landets best utbygde nett og i tillegg ha gode priser, sier Nalbant. 

Nysgjerrig på prisene?
Se hva du får for pengene her.

Kvalitet, pris og service

Det lønner seg å velge Hello dersom du er opptatt av god kvalitet og billig mobiltelefoni. Hvis man ser på de ulike abonnementskalkulatorene som ligger på nett, vil man se at Hello er helt oppe i toppen, og ofte øverst.

- Vi vil vise kundene at vi er et godt alternativ for folk flest, både gjennom gode priser og landets beste dekning på Telenors nett, sier Nalbant.

Hello har levert tjenester til titusenvis av mobilbrukere i over ti år, og Nalbant påpeker at det skal selskapet fortsette med. Tidligere har selskapet konsentrert seg om bedriftsmarkedet - en kundegruppe som forventer svært mye fra sin operatør. Når er fokuset utvidet til å også omfatte privatkunder.

- Vi lever av fornøyde kunder, og gjør alltid vårt beste for at kunden skal slippe å bytte mobiloperatør igjen, sier han.

Smil, Lytt, Elsk, Lek

Velger du et av Hellos fire abonnementer får du like god dekning og kvalitet som om du skulle vært kunde hos Telenor. Med HD-voice får du redusert bakgrunnsstøy og klarere stemme. Du kan velge et abonnement som passer ditt bruk, og betale den rette prisen. Samtidig har du mulighet til å oppgradere med en tilleggspakke for datatrafikk på alle Hello sine abonnementspakker.

Ikke alle ringer like mye. Noen er kanskje mest avhengig av datatrafikk. Andre sender mye SMS. Prisen kan også være alfa omega for hva som passer deg. Avhengig av ditt behov velger du mellom Smil, Lytt, Elsk eller Lek.

Vil du vite mer?
Se hvilket abonnement som passer deg her.