Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Det første han legger merke til

Ny studie avslører de 6 første tingene en mann ser hos en kvinne, i løpet av de første 6 sekundene.

I følge en ny undersøkelse omtalt i Cosmopolitan.com så er en fremmed manns oppfattelse av deg i løpet av de første 6 sekundene ofte svært korrekt.

Det betyr at førsteinntrykket er viktigere enn vi kanskje før har trodd, om vi er ute etter å imponere en ny, potensiell drømmemann

Se hva de seks faktorene han legger merke til er, og vær mer forberedt neste gang du skal på stevnemøte.

Lyst på en date?
Sjekk ut single på Match- 46 finner sin partner daglig!

1. Smilet
Det første han ser er smilet ditt. Er det søtt og ekte, eller ser det falskt og unaturlig ut, kun tvunget frem fordi du føler du må?

Og er du en av de som pleier å få mat sittende mellom tennene, så pass på å få sjekket dette. Ingen mann synes det ser fristende ut å kysse en med masse sesamfrø og salat mellom tennene. I tillegg vil du heller ikke at det er slik han skal huske deg.

2. Silkehår
Alle kvinner drømmer jo om å ha den perfekte manken, men selv om du er misfornøyd med hårstatus p.t. så bør du gjøre det beste ut av det. Sørg for at det er nyvasket og dufter deilig - det er ikke noe mer som skal til.

En mann vil nemlig tenke på om han vil like å våkne opp ved siden av ditt myke hår og snuse inn i, eller ikke.

3. Utringning
Menn er som kjent opptatt av utringning og kløft, men selv om de liker å se det hos kvinner generelt, er det ikke sikkert at de vil at sin egen utkårede skal vise frem altfor mye.

Det å kneppe opp blusen henger jo sammen med en gammel oppfatning om å være litt «lett på tråden» og det er det jo ingen som ønsker at sin kjære skal oppfattes av andre som.

4. Sminken
Dersom du er helt avhengig av foundation, pudder, glimmer, rouge, eyeliner, mascara og det hele, så husk på at for mye makeup i hverdagen kan få en type til å lure.

Hvorfor bruker hun så så mye sminke? Har hun noe å skjule, eller finnes hun ikke vakker fra naturens side. Det er sikkert ikke sannheten, men det kan altså få han til å lure.

5. Skjule kvisa
Du vet - den kvisa som du ikke vet hvor kommer fra, men som du har irritert deg mye over og som du er sikker på kommer til å ødelegge kvelden. Vel, antagelig kommer han ikke til å legge merke til den.

Det han vil legge merke til derimot er all dekkekrem, sminke og solpudder du bruker for å se vakker ut. Blir det for mye vil du garantert vekke oppsikt, noe som vil gjøre han mer flau og ille til motet enn en liten kvise på haken din.

6. Vesken sladrer
De fleste kvinner som drar rundt på en stor veske full av alt mulig, oppfattes ofte som svært forfengelige. Hvorfor må de ellers ha med seg både børste, sminkepung, vippetang osv.?

Det høres kanskje rart ut, men det er det guttene tenker: «Ingen spontane overnattingsturer der i gården». Nøy deg med det aller nødvendigste, og la han heller bli kjent med din forfengelighet etter hvert, på en bedre måte.

Lyst til å treffe noen i dag?

På Nordens eldste datingarena finner 46 personer en partner - hver dag.

Klikk her for å prøve(Gratis innmelding og søking + 1 melding)

Litt hjelp?

Ta den store personlighetstesten og se hvem Matchs sine eksperter mener vil passe for deg.

Klikk her for å lese mer(Gratis test og matching)