Nettavisen.no

Tjenester

Dette blir resultatet når Skanska og IKEA slår seg sammen

BoKlok er konseptet som gjør tomme tomter om til levende områder - og nå trenger de din hjelp!

Slik ser det gjerne ut før jobben starter.

Både Skanska og IKEA er to giganter innenfor hver sine felt. IKEA er kjent for sine smarte og rimelige innredningsløsninger, mens Skanska er et multinasjonalt entreprenørselskap. Det er kanskje ikke rart at når disse to selskapene slår seg sammen, så skjer det magi!

Magien er et konsept som har fått navnet BoKlok.

Styrken

Styrken i BoKlok ligger i den kombinerte kompetansen de to multinasjonale selskapene innehar — hvor design, effektivitet og gjennomføringsevne leder til funksjonelle og kloke boliger for mennesker som vil bo godt og ha sitt eget hjem, men likevel ha penger til overs til andre ting.

BoKlok er på utkikk etter tomter med pendleravstand til Oslo - les mer her!

I Norge er BoKlok på vei til å gjennomføre 20 rekkehus og 20 leiligheter på Teietunet i Gjerdrum, og 16 nye rekkehus på Leikvang i Bergen. Mottakelsen har så langt vært forrykende, og de 20 leilighetene på Teietunet er allerede utsolgt.

Trenger din hjelp

Selv om konseptet så langt har vært en suksess så er det ingenting som kommer av seg selv. Derfor er BoKlok nå på utkikk etter din hjelp for å kunne fortsette å tilby de populære boligene.

BoKlok trenger din hjelp for å bygge flere idylliske og smarte boliger.

BoKlok ønsker å tilby flere boliger til familier og andre som ønsker å bo i pendleravstand til Oslo, og er derfor på utkikk etter tomter. De ideelle størrelsene på tomtene BoKlok er ute etter ligger mellom 5.000 kvm og 20.000 kvm, og BoKlok ønsker å tilegne seg til sammen 60.000 kvm med tomt.

Har du en tomt i pendleravstand til Oslo? Da vil BoKlok gjerne snakke med deg!

Arild Rusti Indresand i BoKlok utdyper:

Et sted å nyte varme sommerdager.

- For å nå målsettingen om å bygge flere BoKlok-prosjekter trenger vi flere tomter, og ser spesielt etter beliggenheter utenfor de dyreste områdene. Vi mener det er der det største potensialet ligger, sier Arild Rusti Indresand, som er leder for den norske BoKlok-satsningen.

Ingeniørkunst

Siden BoKlok-konseptet skal produsere boliger både rimelig, effektivt og av høy kvalitet benytter BoKlok seg av noen av Nordens mest moderne byggemetoder. Husene produseres i moduler i fabrikk, for deretter å bli fraktet til byggeplassen for montering.

De tilpasses slik at det passer med tomten og omgivelsene, men prosessen er strømlinjeformet så resultatet blir like bra hver gang.

Så langt har mer enn 7 000 boliger blitt bygget på de 10 årene samarbeidet har vart, og responsen har vært fenomenal. Faktisk så fenomenal at BoKlok kjører utlodding som gir en valgrekkefølge av boligene på grunn av stor pågang.

Her kan du lese mer om BoKlok