Nettavisen.no

Tjenester

Dette er hverdagshelten alle bør bli kjent med

Stor lansering: Zalo Bløtlegging er endelig i butikk!

Forestill deg følgende scenario; du har invitert venner og familie på middag og har brukt mange timer både på innkjøp, matlaging og forberedelser før gjestene kommer. Før du vet ordet av det er timer med hyggelig samvær, gode samtaler og lovord om deg som kokk over. En minneverdig kveld har kommet til sin ende, men ikke for deg. På kjøkkenet rekker oppvasken til taket og du vet at du har en stor jobb foran deg - på tross av at du har forsøkt å rydde underveis.

Synet av oppvasken etter et hyggelig måltid er alltid baksiden av medaljen.

Baksiden med matlaging og hyggelige måltider er uten tvil oppvasken man blir etterlatt med. Vi gruer oss til å kaste oss over fastbrente og inntørkede lasagnefat, paiformer og grøtkjeler på kjøkkenbenken som krever timevis med bløtlegging - og selv da må man ofte ty til skrubben før det blir ordentlig rent.

Heldigvis finnes det nå et produkt som enkelt gjør jobben for deg. La oss introdusere den nye hverdagshelten, Zalo Bløtlegging!

Når oppvasken ikke lenger er et problem ...

Bløtlegging, sier du? Ja, det er noe de aller fleste kjenner til. Enten det gjelder hverdagsmiddagen eller oppvasken fra større selskap er bløtlegging en vane de fleste nordmenn har godt innarbeidet.

Utfordringen er imidlertid at bløtlegging tar tid. Derfor priser vi oss lykkelige over at merkevaren Zalo, som uten tvil er nordmenns favoritt innen oppvask, har utviklet et splitter nytt produkt som gjør bløtleggingen enda enklere og mer effektivt.

Zalo Bløtlegging er et helt nytt pulver som gir samme bløtleggingseffekt på kun 10 minutter som det ellers ville ha tatt 12 timer med vann. Spesialmiddelet forenkler og effektiviserer oppvaskprosessen ved å fjerne fastbrent smuss raskt, noe som kan bidra til en skrubbfri oppvask på kun 10 minutter!

Bruk tid på noe annet enn oppvasken!

 Zalo Bløtlegging er perfekt for deg som ønsker å bruke mindre tid på oppvasken, for deg som er opptatt av at oppvasken blir skinnende ren, og for deg som lever i tidsklemma og virkelig kunne trengt en hverdagshelt. Men mest av alt er Zalo Bløtlegging det produktet du trenger når du heller vil bruke tid og energi på det som faktisk betyr noe; å kokkelere, eksperimentere, og lage den maten du mener gjestene dine fortjener!

Enten du ønsker å være godt forberedt før neste middagsrunde med venner og familie, eller om du nylig har opplevd å drukne i oppvask - husk å oppføre Zalo Bløtlegging på handlelisten før du tar turen til nærmeste dagligvarebutikk.