Gå til sidens hovedinnhold

Dette finner menn uimotståelig

Les hva menn sier de tiltrekkes av når de ser etter en partner.

Er du på utkikk etter en partner? Med dagens muligheter på nett kan du starte et romantisk eventyr når du måtte ville det, men får å få ønsket respons kan det være lurt å få med seg tipsene under, som et utvalg menn har avslørt til nettsiden iVillage.com.

Lyst på en date?
Sjekk ut single på Match - 46 finner sin partner daglig!

Bildet forteller mer enn 1000 ord
Et bilde bør vise deg fra en positiv side, og ikke være det som ble tatt av deg på videregående eller som russ. Mennene som ble spurt fortalte at de satte pris på om bildet var fra en naturlig situasjon, fordi det da var lettere å lese hva slags person som skjulte seg bak profilen.

«Jeg foretrekker at bildet er av vedkommende sammen med venner eller familie, og ikke tatt spesielt for å være på nettprofilen. Det bør heller ikke være et portrettbilde, men et naturlig bilde, gjerne der vedkommende har det moro», sier Alex (28) fra New York.

«Bildet er det første jeg ser på, og dersom vedkommende ikke har noe bilde, er hun heller ikke interessant for meg. Jo bedre bildet er, jo bedre er det. I tillegg er det også fint om hun har postet flere bilder, slik at jeg raskere kan avklare om dette er en person jeg kunne ha trivdes i selskap med», forklarer Jamie (30), også fra New York.

Sjekk om noen av dine naboer er single! (Gratis registrering og søk)

Profilnavnet
Husk at navnet du velger er det som sammen med bildet, vil danne bildet menn vil sitte igjen med av deg, etter å ha besøkt profilen. Vil du bli oppfattet som morsom, spennende eller seriøs kan du fint legge grunnlag for det, ved å velge deg et passende navn.

«Jeg liker brukernavn som reflekterer noe ved personen, uten at det er ekstremt kult eller skrytete. Jeg ville klikket på Suzy123 før jeg hadde klikket på Doktor123Maryseeme», forteller Anthony (43), også fra storbyen NY.

«Brukernavn som «Looking4the1» og lignende synes jeg bare representerer folk som virker desperate, så de klikker jeg ikke på», sier Russ (29) fra Philadelphia. «Jeg blir mer nysgjerrige på folk som bruker fornavn og kanskje noen bokstaver, men det skal heller ikke være for kryptisk».

Den beskrivende teksten
Å bare ramse opp fakta er veldig kjedelig, så er du seriøst ute etter å finne noen, må du nok jobbe litt med profilteksten. Hva skiller Kristine, 28 år fra Bergen, fra Kristin, 28 år fra Oslo? Teksten skal være personlig, og forsøk å være positivt. Ingen vil vel invitere ut en klagefant.

«Jeg prøver å finne ut hva slags person dette er, så dersom vedkommende skriver at hun bare er lei av å gå på byen, så blir jeg irritert. Hvem er vel ikke det – det er jo derfor alle som leser hennes profil nettopp gjør det, og søker lykken i cyberspace», minner Jamie (30) oss om.

«Jeg sjekker om hun har humor, for det er viktig», sier Shaun (29) fra New York oss. «Veldig mange skriver nemlig at de har en god sans for humor, men så viser det seg at de ikke er det spor humoristiske i teksten, og da blir jeg skeptisk».

46 mennesker finner en partner hver dag, på Match. Prøv du også da vel!

Den første daten
Trodde du kanskje at det bare var mannen som kunne invitere ut på date? Vel, ifølge disse gutta så er det helt greit at kvinnen også tar initiativet til å treffes i virkeligheten.

«Det har vanligvis vært jeg som har initiert den første telefonen og det første møtet, men jeg ser ikke noe galt i at det er kvinnen som gjør det», sier Jamie. «Menn liker jo også å bli jaktet på, og føle seg ettertraktet. Når det gjelder hvem som skal betale så er jeg oppdratt til å gjøre det uansett hvem som inviterer på middag, men noen kvinner synes det blir helt feil, så her må man føle seg litt fram.»

«Når man snakker sammen på mail, så er det litt vanskelig å vite når tiden er inne for å treffes i virkeligheten. Derfor synes jeg det er helt greit at kvinnen inviterer til et møte, like gjerne som mannen», mener Anthony.

«Menn liker generelt ikke prosjekter som innebærer for mye risiko, så det å bli invitert ut på en drink, synes jeg er bedre enn en middag», legger Jamie til. «På den måten er det også lettere å skilles fortere om man ikke finner tonen, i tillegg til at det ikke blir noen diskusjon rundt hvem som skal betale».

Ingen partner?
På Match.com finner du massevis av kjekke og sjarmerende single menn på jakt etter en partner.

Klikk her for å se single menn (og kvinner) (gratis innmelding og søk, samt første mailkontakt)

Litt hjelp?

Ta den store personlighetstesten og se hvem Matchs sine eksperter mener vil passe for deg.

Klikk her for å lese mer (Gratis test og matching)