Vi er godt i gang med desember og den siste måneden i året er ofte en hektisk tid både på jobb og på hjemmefronten. Tidspress kan gjøre at enhver god arbeidsplass eller leder blir stresset av bare tanken på julegaver til de ansatte. Nettsiden Gavekorttorget gjør valget mye enklere for både privatpersoner og bedrifter.

Det er lønnsomt å være raus


Et gavekort er et flott alternativ som sikrer at ansatte, samarbeidspartnere og kunder får gleden av gaven de mottar. Gavekortene kan innløses i en lang rekke kjente butikkkjeder, nettbutikker og opplevelser i hele landet. Her er det et hav av valgmuligheter. Gaver som billetter til teater, show og annen underholdning er alltid veldig populære og vil garantert sikre fornøyde medarbeidere.

Du kan se oversikten over alle butikkene
du kan kjøpe gavekort fra her.


Undersøkelser viser stadig at arbeidstakere trives bedre, jobber mer effektiv og er mer lojale når arbeidsplassen gjør litt stas på dem. Motivasjonen øker når bedriften viser at hver og enkelt blir sett og satt pris på.

Nissen kommer tross alt med gavene til alle som har vært snille, og julen er det ideelle tidspunktet for ledere og bedrifter til å vise at det harde arbeidet som er lagt ned i løpet av året har blitt sett og belønnes.

Skreddersydd gave

Gavekortet er på ingen måte upersonlig - heller tvert imot. Enhver firma kan vedlegge en hilsen eller legge inn ønsket tekst og bilde.

Er dere litt sent ute med årets julegaveinnkjøp, er det bare å senke skuldrene. Gavekortet kan leveres fysisk, per e-post eller sms på et par minutter. Gavekorttorget tilbyr innpakning av gavekortet og om dere ønsker å sende gavene med posten, kan presangen gjøres mer personlig ved hjelp av både julemotiv eller firmas logo. Årets beste julegave kommer frem i tide, uansett!

Skreddersy din firmagave her.