Nettavisen.no

Tjenester

Dette gir økt energi og redusert sultfølelse

Personlig trener Hanne Sofie Herland anbefaler Chili Forte til sine kunder

Hanne Sofie Herland er ikke noen hvem-som-helst når det gjelder kunnskap om kropp og ernæring. I tillegg til å jobbe som PT, er hun bootcampinstruktør og kostholdsrådgiver med spesialisering innen trening og ernæring.

Våkner tidligere uten å være trett

Hun legger ikke skjul på at hun aldeles ikke er noe A-menneske i utgangspunktet.

– Seint i seng og seint opp, er vel egentlig meg i et nøtteskall. Men nå er det jo sånn at man må opp for å jobbe, og etter at jeg begynte med Chili Forte er jeg lys våken og tidligere oppe enn før, sier Hanne Sofie.

Hun forteller at hun er mindre trøtt på kvelden, og har redusert inntaket av kaffe.

- Tidligere var det kaffe mer eller mindre hele dagen. Nå holder det med frokostkoppen, sier Hanne Sofie.

Overskudd og økt forbrenning

Chili Forte er et kosttilskudd basert på blant annet chili, krom og vitamin B12. Tilskuddet hjelper deg som ønsker med overskudd og økt forbrenning.

Ingrediensene bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå slik at akutt sultfølelse og søtsug blir redusert. Chili Forte kan også motvirke følelsen av trøtthet og utmattelse. 

Som en morsom bonus gir Chili Forte det Hanne Sofie beskriver som en god kriblende følelse i kroppen, fordi inneholdet av chilien er såpass sterk at du kan kjenne det når den begynner å virke.

Akkurat nå for du 2 pakker Chili Forte for prisen av 1.
Få mer informasjon her.

Jevnere blodsukker

- Jeg har hatt veldig svingende blodsukker helt siden jeg var liten, forteller Hanne Sofie.

Etter at hun startet med Chili Forte merker hun at blodsukkeret er mye mer stabilt, og at akutt sultfølelse og søtsug er borte.

 – Nå spiser jeg når jeg blir sulten, og så merker jeg ikke noe til det før det faktisk er på tide med et nytt måltid. Dette gir igjen utslag i et jevnere energinivå gjennom dagen, i stedet for de til dels voldsomme svingningene jeg opplevde tidligere, sier hun, og legger til at hun ikke ser på Chili Forte som et slankemiddel.

Bergens-jenta anbefaler gjerne Chili Forte til sine PT-kunder.

– Det er et kosttilskudd som gir deg mer energi og lyst til å komme deg opp av sofaen. At man holder vekten eller eventuelt går ned noe, er etter min mening et resultat av økt energi og aktivitet, ikke av tablettene i seg selv, avslutter hun.