Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Dette gjør vi i november

Kanskje er ikke måneden like "trist og grå" som sitt rykte, allikevel.

«November er så trist og grå, men nyttig likevel. For nå må barna tenke på og lage moro selv.», synger Alf Prøysen i sin sang om årets måneder.

Han skal ha rett i at november er grå, men vi nordmenn er ganske flinke til å finne på ting å gjøre i denne traurige måneden allikevel. For nå har nemlig friluftsnordmannen en god unnskyldning for å bedrive aktiviteter innendørs.

Se nye tilbud i medlemsklubben

Peiskos
Å invitere venner over på en spillkveld er en populær aktivitet. En runde med Monopol eller Trivial Pursuit og tilhørende fyr i peisen. Har du lyst til å prøve deg på noe nytt, kan du sjekke ut og kjøpe de siste årenes «Årets spill» til rabatterte priser, i vår medlemsklubb.

Film
Dette er også tiden for å se alle de gode filmene du enda ikke har fått med deg. Inviter andre til filmkveld, eller bestem deg på forhånd for hvilke dager/kvelder som er filmkvelder, så forsikrer du deg om at det blir noe av.

På vår filmklubb «Lovefilm» får du muligheten til å sette opp din egen filmliste, og få filmene tilsendt i den aktuelle rekkefølgen. Genialt for deg som aldri kommer deg til videobutikken. Test filmklubben med 2-måneders gratis leie her!

Reise
Mange velger å reise bort, og benytter den grå måneden sjansen til å unne seg en tur med f.eks. danskebåten. I rolige omgivelser nyter man god mat, spa og hyggelig samvær ut i de små timer, under en lys og tørr «himmel». Noen slår to fluer i en smekk, og gjør unna juleshoppingen til en rimelig penge i båtens taxfreebutikker.

Som medlem av Norgespasset får du cruise med Stena Line til halv pris her!

Luksus til fjells
En luksusweekend til fjells er løsningen for deg som ikke er noe tilhenger av båter. Her får du også både god mat, spa og hyggelig samvær, men med fast grunn under beina. Sjekk ut supertilbudet fra Radisson, som du finner i medlemsklubben nå. Les mer om Luksus til fjells

Utlandet
Roma, Barcelona eller Athen? Drømmer du om varmere temperaturer og velger å unne deg en tur til en storby, så ikke glem at du får 10 % på hotellbestillingen, om du tar den via vår medlemsklubb. Glem heller ikke at det er helt gratis å bli medlem av Nettavisens medlemsklubb!

Fordeler til deg
Norgespasset er Nettavisens nye medlemsklubb, og her finner du til enhver tid masse gode tilbud på varer og tjenester. Enten du vil unne deg en weekend til fjells eller bestille et abonenment på Kamille eller ViMenn, så finner du gode rabatter på det her, samt på en hel del andre varer og tjenester. Det er helt gratis å bli medlem av Norgespasset.

Slik gjør du det:

  • Registrer deg gratis på Norgespasset.no
  • Klikk på det«aktuelle tilbudet»
  • Trykk på knappen [ Bestill ]

Klikk her for å lese mer