En opprydning i økonomien er noe de fleste av oss har behov for i løpet av livet. En anbefaling som er en gjenganger hos eksperter på privatøkonomi, er å samle smålån og kredittkorgjeld i et samlet lån.

En slik refinansiering bidrar normalt at du får bedre rentevilkår på det nye lånet. En annen gunstig konsekvens er at du slipper å betale dyre administrasjonsgebyrer flere steder. I tillegg får du en bedre oversikt over privatøkonomien.

Beløpene du sparer på disse smarte tiltakene, kan du for eksempel bruke til sparing eller til å nedbetale det nye lånet raskere.

BlueStep har spesialisert seg på refinansiering av gjeld og lån hos de som har fått nei til lån hos den tradisjonelle banken, og som har havnet i en vanskelig økonomisk knipe.

BlueStep kan hjelpe deg med refinansiering på følgende områder:

Refinansiering av boliglån
Har du mange smålån som du ønsker å bli kvitt, kan BlueStep hjelpe deg med å samle dette inn i boliglånet slik at du oppnår bedre rente. Stiller man sikkerhet i bolig eller fritidseiendom, kan man oppnå betydelig besparelser ved å refinansiere boliglånet.

Du kan bruke din eksisterende bolig for å låne penger til det formålet du selv ønsker. BlueStep aksepterer økonomiske forhold som tradisjonelle långivere ikke kan godta. BlueStep mener at din fremtidige betalingsevne veier tyngre enn historikken. Derfor kan den si ja til deg når andre sier nei.

BlueStep kan tilby refinansiering av boliglån fra 250.000 kroner opp til 85 prosent av markedsverdien på boliger og 75 prosent av markedsverdien på fritidsboliger.

Refinansiering av gjeld
Eier du en bolig eller fritidsbolig som du kan stille som sikkerhet lånet, kan BlueStep refinansiere dyre forbrukslån og kredittkortgjeld, også de som har inkassogjeld og betalingsanmerkninger.

Refinansiering av kredittkort
Refinansiering av kredittkortgjeld er sannsynligvis den enkleste måten å spare penger på. Ofte har man brukt flere kredittkort som betalingsmiddel for eksempel til møbler, ferie og oppussing. Bruker man kredittkort, er fristelsen ofte stor til kun å betale minimumsbeløpet som kortselskapet krever. Gjør du det, vil gjelden aldri reduseres.

Har man mye kredittkortgjeld, eller annen type dyr usikret gjeld, kan BlueStep hjelpe deg med å refinansiere dette inn i boliglånet slik at du oppnår bedre rente. Stiller man sikkerhet i bolig eller fritidseiendom, kan man oppnå betydelige besparelser ved refinansiering av kredittkortgjelden.

Refinansiering av forbrukslån
Har du mye dyr forbruksgjeld? Da kan det være en god idé å prøve å refinansiere dette.

Hvis du allerede eier en bolig eller en fritidsbolig, innvilger BlueStep lån til andre formål enn boligkjøp ved å bruke boligen som sikkerhet for lånet. På den måten kan du kvitte deg med dyr forbruksgjeld og få mer å rutte med i måneden.

Som Skandinavias største spesialistlångiver, hjelper BlueStep årlig tusenvis av mennesker med refinansiering av dyre forbrukslån.

Refinansiering av betalingsanmerkninger
Mange opplever problemer med å få lån når man har betalingsanmerkning. Det er fort gjort å komme bakpå økonomisk, og for mange er den kortsiktige redningen kredittkort eller dyre forbrukslån. Det ene tar det andre, regninger går til inkasso, og plutselig har man en kreditthistorie med betalingsanmerkninger som gjør at man ikke får lån eller refinansiering.

BlueStep tenker annerledes. Hvert år hjelper BlueStep tusenvis av mennesker med refinansiering av dyre kredittkort og forbrukslån, også de som har betalingsanmerkning og inkassogjeld. Det viktigste for BlueStep er din fremtidige betalingsevne, og ikke hva som har skjedd tidligere.

Har du betjeningsevne og sikkerhet i bolig eller fritidsbolig, kan BlueStep tilby lån og refinansiering selv om du har betalingsanmerkninger. BlueStep kan ikke love deg lån, men banken lover deg en seriøse og grundig vurdering av din situasjon.

Kontakt BlueStep for å få tilbud på refinansiering

Effektiv rente i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6.65% ved et lån på 2 millioner over 25 år, kost kr 1.811.237, totalt kr 3.811.237.