Nettavisen.no

Tjenester

Dette kan du spise uten dårlig samvittighet

Polly Ovnsristet gir deg god grunn til å juble!

Suget etter noe godt og smakfullt kan melde seg når som helst på dagen. Noen kjenner lysten på morgenen, andre ved lunsjtider, mens de fleste av oss elsker å ha noe godt å kose oss med når kvelden melder sin ankomst.

Matbutikkene legger fristende kaloribomber på disken, bakerier melder om billig bakverk og i de fleste butikker kan du kjøpe godterier for en slikk og ingenting. Men samvittigheten din tillater deg det ikke. Litt kontroll over egen vilje må du ha i hverdagen, tross alt.

Heldigvis, finnes det nå et nytt og sunnere snacks-alternativ på markedet. Merk deg navnet Polly Ovnsristet.

Les også: Derfor bør du spise nøtter

Et sunnere snacks-alternativ, som også smaker godt

Det er allment kjent at nøtter er svært næringsrikt samtidig som det er en enkel kilde til blant annet vitaminer, mineraler, fiber, proteiner og sunne fettsyrer. Nøttenes næringsinnhold er blant annet bakgrunn for Helsedirektoratets anbefaling at man spiser en liten håndfull usaltede nøtter om dagen, hvis målet er et sunt kosthold.

Men de fleste av oss vet at sunt, ikke alltid er ensbetydende med godt. Derfor gjelder det å finne frem til de nøttene som garanterer deg begge deler - og der er Polly Ovnsristet et trygt valg.

Glem kaloribombene, nå er det de sunne og smakfulle nøttene fra Polly Ovnsristet som gjelder!

Polly Ovnsristet er nøtter ristet uten olje og inneholder dermed ikke tilsatt fett, noe som gjør nøttene både sunnere og mer naturlig. Men det stopper ikke der. Gjennom ovnsristing kommer også den fyldige og sprø nøttesmaken mye bedre frem - noe som gjør nøttene perfekte som snacks!

Men hvilke nøttevarianter kan du velge imellom?

En smakfull opplevelse til både hverdag og fest

Med over 50 års lidenskap for nøtter er det ingen tvil om at Polly er hele Norges smaksekspert.

Mange kvinner har allerede innført Polly Ovnsristet som en del av sitt daglige matinntak, for eksempel som et mellommåltid, energipåfyll etter trening, for å sprite opp smaksopplevelsen på den ellers trøtte frokostblandingen eller som snacks.

I den splitter nye nøtteserien Polly Ovnsristet finnes det fire ulike fristende nøttevarianter; 

Polly Ovnsristet Nøttemiks er en veldig god nøtteblanding med cashew, mandler og pecan, som både er salt og oljefri. I tillegg til den gode smaken, vil du med denne nøttemiksen få i deg både vitaminer og mineraler, som vitamin E, jern og magnesium.

Er du glad i tørket frukt, kan Polly Ovnsristet Nøttemiks med frukt være vinneren. Denne nøttemiksen er rik på både fiber, jern, magnesium og vitamin E - sunt og veldig godt!

Begge disse to nøttevariantene er uten tilsatt salt. Sikler du etter noe saltet, bør du prøve de to lettsaltede nykommerne Polly Ovnsristet Mandler og Cashew. I tillegg til en smakfull opplevelse, er Polly Ovnsristet Mandel rik på både jern, magnesium, vitamin E og fiber, mens Polly Ovnsristet Cashew er rik på jern og magnesium.

Suget etter snacks, sa du? Vi priser oss lykkelige over at det endelig finnes et produkt hvor en fyldig nøttesmak er satt i fokus, i tillegg til at det er et sunnere snacksalternativ enn andre hverdagslige fristelser.